Jump to content



HAF 932...!!!


petran_x13

Recommended Posts

Παίδες θα ήθελα την γνώμη-γνώσης σας για το παρακάτω case:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm Το oπιο το προορίζω για το δεύτερο rig του σπιτιού μιας και το πρώτο στεγάζετε σε κάτι πολύ καλύτερο σε ένα cosmos s… Λιπών έχω τις εξής απορίες καταρχάς γίνετε μπροστά να βάλω τον ανεμιστήρα τις οροφής γιατί δεν θέλω να έχει κόκκινα led το κουτί? Επίσης υπαρχη δυνατότητα αντικατάστασης του μπροστινού ανεμιστήρα με κάποιον άλλο ανεμιστήρα εμπορίου? Και το κυριότερο εσείς οι ιδιοι τι γνώμη έχετε για το case?:tomato: Αν και μεταξύ μας ο έρωτας είναι το stacker 833 αλλά δύστυχος εξαντλήθηκε...:wall::-O:P

Link to comment
Share on other sites

230x30 ανεμιστήρα δεν θα βρείς και πολύ εύκολα στο εμπόριο...

Κατά 99% η αλλαγή των fan γίνετε αλλά κοντά στα λεφτά του μπορείς να βρείς πολλές άλλες αξιόλογες προτάσεις χωρίς πολλά φρού φρού. π.χ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-08NB-Aluminum-Case-Black.htm

Link to comment
Share on other sites

καταρχάς γίνετε μπροστά να βάλω τον ανεμιστήρα τις οροφής γιατί δεν θέλω να έχει κόκκινα led το κουτί?

Ναι, όλοι οι μεγάλοι ανεμιστήρες του HAF αλλάζουν μεταξύ τους.

Επίσης υπαρχη δυνατότητα αντικατάστασης του μπροστινού ανεμιστήρα με κάποιον άλλο ανεμιστήρα εμπορίου?

Nαι, με οποιονδήποτε 120mm ανεμιστήρα. Όλοι οι μεγάλοι αλλάζουν με 120άρηδες.

Και το κυριότερο εσείς οι ιδιοι τι γνώμη έχετε για το case?:tomato:

Το καλύτερο airflow έχει και δεν μιλάω μόνο για την ψύξη του CPU αλλά και όλων των άλλων εξαρτημάτων. Το κυρίως πρόβλημα είναι η σκόνη. Αν έχεις καθαρό δωμάτιο και ανοίγεις μια φορά τον μήνα το κουτί για να το καθαρίσεις, θα είσαι εντάξει (εγώ παίρνω την ηλ. σκούπα και ρουφάω προσεκτικά).

Ευτυχώς έρχονται και εδώ οι μεγάλοι ανεμιστήρες της Coolermaster (Πλαίσιο & e-shop τουλάχιστον).

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες όλα τέλια δηλαδή με αυτό το κουτί αν εξαιρέσεις την ποιότητα κατασκευής του…:hug: Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει και τόσο.:meeting: Το lian li είναι πολύ ωραίο αλλά είναι midi tower οπότε δεν το βάζουμε στις επιλογές...:jester:

Link to comment
Share on other sites

Το έχω ξαναπεί πως το κουτί είναι θέμα γούστου. Αυτό που αρέσει στον ένα, φαίνεται άσχημο στον άλλο. Πιστεύω πως θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μέγεθος που χρειάζεσαι και από εκεί να καταλήξεις σε 2-3 επιλογές. Για παράδειγμα, όταν πήρα το HAF ήμουν ανάμεσα και στο GS1000 που το έφερνε τότε το e-shop αλλά επειδή ήθελα side fan για την κάρτα γραφικών κατέληξα στην λύση της Coolermaster.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.