Jump to content

deNordic

Premium Members
 • Content Count

  1,047
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by deNordic

 1. Προτείνετε μου κανένα fun tank/line για να βάλω το Christmas crew + Chuck.
 2. Το σύστημα μου στεγάζεται σε ένα Phanteks Entoo Pro M TG αυτή τη στιγμή. Στα πλαίσια μιας οικονομικής ανανέωσης θέλω να αλλάξω όλους τους ανεμιστήρες καθώς και (πιθανόν) την H100 που έχω στο CPU γιατί τα έχει τα χρονάκια της... Χωρίς ιδιαίτερης σκέψη και με βάση την κριτική από σκρουτζ το έχω στο μυαλό μου έτσι: 1x https://www.skroutz.gr/s/10766962/Arctic-F14-PWM-PST-140mm.html για εισαγωγή από μπροστά 1x https://www.skroutz.gr/s/10766962/Arctic-F14-PWM-PST-140mm.html για εξαγωγή πίσω 2 x https://www.skroutz.gr/s/4240116/Arctic-F12-PWM-PST.html εγκατεστημένους σ
 3. Πολύ ωραίο το windows-like look του Mint σου. Ποια έκδοση χρησιμοποιείς και τι extra έχεις κουμπώσει;
 4. Είμαι στο Standard B και από ότι φαίνεται θα γίνει το 1ο Tier X μου.
 5. Το Type 59 (non G) πότε θα το ξαναβγάλουν; Ενδιαφέρον άρμα φαίνεται!
 6. Έβλεπα τυχαία έναν Έλληνα streamer που το γλυκοίταζε... Από 20000 g ξεκινούσε
 7. Ragnarok. Με κέρδισε το όνομα του καθώς ήξερα ότι σχετίζεται με Νορβηγική μυθολογία. Ανάμεικτα συναισθήματα γιατί το σενάριο είναι ενδιαφέρον αλλά έχει κάποιες κωμικοτραγικές σκηνές. Περιμένω την επόμενη σεζόν για να δω που το πάει.
 8. Το κάνω θέμα γιατί θέλω να μοιραστώ με άλλα άτομα κάτι που με προβληματίζει καθώς και να ακούσω τις δικιές τους απόψεις. Δυστυχώς είτε τους γειώσω εγώ είτε όχι δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Σκοπός είναι να γίνει γνωστό όλο αυτό μήπως και μαζευτεί λίγο η προκλητικότητα και το θράσος πολλών εταιρειών. Μιλάω πάντα για Ελλάδα, το αναφέρω γιατί εσύ βλέπω είσαι Τσεχία.
 9. Κάποιοι είναι τόσο προκλητικοί, που μετά την αίτηση για εκάστοτε θέση, σου στέλνουν εντελώς αυτοματοποιημένα το project που πρέπει να υλοποιήσεις και δεν απαντάνε καν ώστε να σου πουν λίγα λόγια για την θέση και την εταιρεία. Στην ουσία καλείσαι να αφιερώσεις χρόνο για να ολοκληρώσεις κάτι μη έχοντας απολύτως καμία πληροφορία για τη θέση.
 10. Αν και σκεφτόμουν να ανοίξω ένα θέμα στο linkedin, αποφάσισα πως είναι καλύτερα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ όπως το thelab γιατί αφενός ζούμε στην Ελλάδα και πολλοί διστάζουν να πούνε την άποψη τους με ονοματεπώνυμο αφετέρου γιατί φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν εδώ μέσα αρκετοί που ασχολούνται με τον προγραμματισμό επαγγελματικά και έχουν βρεθεί στην θέση που θα περιγράψω παρακάτω. Είμαι και εγώ λοιπόν, στην κατηγορία των προγραμματιστών που το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν να αυτοαποκαλούνται Software Engineers . Όπως είναι λογικό ψάχνομαι συχνά πυκνά για νέες θέσεις σε άλλες εταιρείες
 11. Το XVM λειτουργεί;
 12. Δεν ξέρω γιατί αλλά εκτός από Ιταλικά ψήθηκα για Γαλλικά heavy clips. Έχω ξεκλείδωτο (όχι αγορασμένο) το Τ-34/100 , θέλω να συνεχίσω παραπάνω αλλά με σκαλώνει το συγκεκριμένο τανκ.
 13. Πέρα από τους μπλιατ, ποιο 10αρι αξίζει πολύ αυτή τη στιγμή;
 14. Τρομερό spam τις χρυσές αυτοί με τα 730 ΙΙ. Ήμαρτον δηλαδή.
 15. Ο σκορπιός έφαγε 904 dmg από τη μια άκρη στην άλλη. Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι πετυχαίνω στον πύργο ένα 8άρι EBR που ανεβοκατέβαινε την ανηφορίτσα πριν την βάση μας για να ανάψει εμάς που κάναμε defend... και δεν ψόφησε... (έμεινε με 100hp).
 16. Ensk πήρα Ace με το O-I. Άσχετο, επιστρέφω στο δικό μου ποστ, αλλά να κάνεις μονόχιτο sniping στην Καρέλια ένα Scorpion G με το O-Ni ... γέλιο ασταμάτητο.
 17. Έχω κάνει υπέρτατο defend, γυρνάω το ματς από 8-12... και δεν μου δίνει Ace... Ένας σκορπιός έφυγε μονόχιτος από τρελή απόσταση.
 18. Το Revo από όσο έχω δει κάνει καλό καθάρισμα, καθώς μετά αφαίρεση του εκάστοτε προγράμματος/εφαρμογής σου δίνει την επιλογή για το βάθος του περαιτέρω καθαρισμού που χρειάζεται να γίνει.
 19. Όταν λες να κάνει monitor; Προτείνω το Revo Uninstaller;
 20. Toss a coin to your Witcher... https://store.steampowered.com/app/292030/The_Witcher_3_Wild_Hunt/ Το έχω πάρει κατευθείαν μόλις επιστρέψω σπίτι από δουλειά.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.