Jump to content



Ειναι τρελοι..ΑΥΤΟΙ οι ιταλοι!!


LoWRiDeR

Recommended Posts

Οι γνωστοι μου απο το PCTUNER σημερα κανουν ενα πολυ ακραιο οβερκλοκινγκ τεστ πανω σε Α64 FX51 o οποιος ψυχεται απο CO2 cooling (τωρα αναμμενος στα 2300 ειναι στους -70)..σε μια 9800προ οι οποια θα ψυχθει απο κατεψυγμενο νερο κ πελτιερ κ σε επεξεργαστη γραφικων αλλα κ στις μνημες της...μερικες φωτογραφιες απο το τεστ μπορειτε να βρειτε εδω

http://62.101.122.4/~pctuner/CO2/foto.zip

Η συζητηση στο φορουμ αν κ δυστυχως στα ιταλικα βρισκεται εδω

http://forum.pctuner.net/forum/showthread.php?s=&threadid=31217&perpage=15&pagenumber=1

θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις αυτου του τερατος!!Επισης θα κανουν κ μπεντς οχι μονο μπουτ..οποτε στο 3δμαρκ εχουμε να δουμε ομορφα πραγματα!!

Επισης εδω μπορειτε να βρειτε ενα ψευτοlive webcam καθε 2 δευτερα κανει refresh...

http://62.101.122.4/~pctuner/CO2/index.php

click on live webcam

Link to comment
Share on other sites

..ειναι οντως τρελλοι αυτοι οι ρωμαιοι....

αν τον πεταξουν στο τσουκαλι με την μαρμιτα ισως ισως να παει και παραπανω....

στις φωτο ειναι 9 ατομα απο πανω του!!!!

3 φτιαχνουν 3 μετατρανε...και 3 κοιτανε!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τελικα πανω απο 3037 δεν πηγε ο επεξεργαστης..στα 2860 καταφερε να τερματισει σουπερπι στα 30 δευτ. στα 3037 δεν τα καταφερε για 2 λουπς ουτε στους -60 με 2βολτ ταση.Απο οτι καταλαβα ειχε ψιλοαγγιξει τα ορια του αλλα η μητρικη δεν βοηθουσε καθολου,καποια προβληματα με τις μνημες που ηταν φιξ στα 200 (αν καταλαβα καλα).Τωρα προχωρανε με αλλα τεστ σε χαμηλοτερες συχνοτητες με Πελτιερ σε επεξεργαστη κ καρτα γραφικων κ μνημες καρτας γραφ.Περιμενω ακομη να σηκωσουν αρχειακι με φωτογραφιες.Παντως απο οτι λενε,ο Α64FX ειναι καταπληκτικα ισχυρος,εχει μια δυναμη απιστευτη.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα αυτη η ομαδα δεν το βαζει κατω....!Οτι τρελαμαρα τους ερχετε να κανουν για καλητερη ψυξη την κανουν...!(οσοι θυμουνται την τεραστια δεξαμενη νερου και τα πελτιερ παλιοτερα.....!)

Μπραβο τους παντος! :nuke:

Link to comment
Share on other sites

Χεχε ναι ειναι τρελοι!Οι δεξαμενη υπηρχε κ αυτην την φορα χιχιχιχι!αλλα την χρησημοποιησαν λιγο χεχε!!Ηταν ατυχη μερα κ ειχαν πολλα προβληματα,αλλα θα ξαναμαζευτουν για περεταιρω τεστς!!Παντως με απλο πελτιερ πηραν τον επεξεργαστη στα 2750 κ μπεντσαραν χωρις προβλημα..το τεκ ειναι σαν αυτο που εχω εγω,στο αβαταρ μου.Βεβαια αυτοι εριχναν μεσα νερο στους -25 κ η θερμοκρασια του επεξεργαστη ηταν στους -20!

Link to comment
Share on other sites

σιγα το τρελο ρε. δες καμια φορα το xtremesystems.org να δεις εκει τρελα με τα συστηματα ψυξης και οχι CO2 και βλακειες. ανοιξε λιγο τα ματια σου να δεις παραπερα και ξεκολλα απο αυτην την Ιταλια επιτελους γιατι απλως δεν κανουν ουτε τιποτα το συγκλονιστικο ουτε τιποτα το πρωτοποριακο!

Link to comment
Share on other sites

Οπ!Ο πανεξυπνος ξαναχτυπα!!Φιλαρακο καθε μερα βλεπω το φορουμ που ανεφερες.Εδω για το τελευταιο τεστ τους κ το πρωτοποριακο μπλοκ που κανανε για το CO2 τους συγχαρηκε μεχρι κ ο Macci χθες,θες λινκ??Να σε ρωτησω κ κατι επιδη εισαι κ πολυ ειδημον αμα λαχει να ουμ,τι ψυξη εχεις στον υπολογιστη σου??Λοιπον αντε να μαθεις να βγαζεις τις μυξες σου κ σταματα να μου μαμας το θρεντ..τα σχολια σου ειναι επι το πλειστον ηλιθια κ ανουσια.Αν δεν κανεις κ την gpu σου 9800XT εγω δεν σου μιλαω ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.