Jump to content



DVB-T προτυπα και εξηγηση


yanni

Recommended Posts

Τί σημαίνει το "Λειτουργεί μόνο σε περιοχές με λήψη DVB-T." Καλύπτει mpeg 2 / 4?

Ότι αν είσαι σε κάποιο π.χ. χωριό που δεν λαμβάνονται ψηφιακά σήματα ο δέκτης προφανώς θα φαίνεται σαν να μην λειτουργεί, αφού δεν θα υπάρχουν κανάλια να λάβει.

Τώρα όσον αφορά τα mpeg, από την στιγμή που αναφέρεται απλά ως DVB-T και δεν αναφέρεται ξεκάθαρα το mpeg4, είναι mpeg2 only κατά 99.999%. Αυτούς τους δέκτες όλα τα καταστήματα θα προσπαθήσουν να τους ξεφορτωθούν, βάζοντάς τους σε προσφορές, αυτό εννοούσα με το προηγούμενό μου σχόλιο, προσωπικά δεν το θεωρώ προσφορά, αλλά ο mod που διέγραψε το post μάλλον το θεώρησε ως απλό spam/off topic (δεν τον παρεξηγώ βεβαίως όταν γράφω και εγώ, χιουμοριστικά έστω, για σοκοφρέτες).

:sorry: for the second :OT: post

Link to comment
Share on other sites

Η αποκωδικοποιηση γινεται αποκλειστικα απο λογισμικο

Ολες οι καρτες dvb-t συνεπως δειχνουν και mpeg2 & mpeg4

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό 100%. Δεν ξέρω αν υπάρχει third party software εφαρμογή που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν είναι και θέμα hardware. Γιατί το λέω αυτό? Διότι αν η εφαρμογή που δίνεται με το προϊόν δεν υποστηρίζει mpeg4, τότε δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Αν κάνω λάθος, τότε είμαστε τυχεροί και προφανώς θα είναι καλή προσφορά αυτή στα Aldi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.