Jump to content



2000Mhz or 1600Mhz?


Recommended Posts

Καλησπερα παιδια θελω να κανω μια αναβαθμιση σε επεξεργαστη,mobo και ram.Επεξεργαστη θα παρω τον i5 750 μητρικη την GIGABYTE GA-P55A-UD3 και ram ειμαι αναμεσα σε αυτες pc1 και σε αυτες pc1 .

Σιγουρα θα κανω o/c μεχρι τα 4G η λιγο πιο κατω..Α και θα παρω και αυτη τη ψυκτρα pc1

PS:Εχω ηδη μια HD 5850 και τροφοδοτικο ενα Thermaltake 750W.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά φίλε. Εγώ έχω στο σύστημά μου τις 1600αρες της Corsair και γενικα είμαι ευχαριστημένος (δεν τις έχω oc). Τώρα για το αν αξίζει να πας σε 2000αρες.....δεν ξέρω αν θα δεις τρομερές διαφορές στην πράξη. Ίσως μόνο στο ότι μπορεί να παίξεις με υψηλότερα fsb σε mobo/cpu.

Πιστεύω πως και με τις 2 επιλογές θα είσαι ευχαριστημένος.

ΥΓ: Γιατί δεν πας σε i7 καλύτερα?

Link to comment
Share on other sites

Επειδή την είχα δουλέψει με τον 775 μου που είχα (τώρα την έχω και.. κάθεται), μπορώ να πω ότι κάνει καλή δουλειά με μηδαμινό θόρυβο. Ειδικά αν βάλεις 2ο ανεμηστήρα στο ψυγειο (push-pull διάταξη).

Link to comment
Share on other sites

τις kingston τις εχω τωρα δανεικες μεχρι να ερθουν αυριο οι pny οι δικες μου,αυτη την στιγμη τις παιζω σε 8-8-8-24 στα 1800 κ τον cpu στα 3.3,για μενα πηγαινε σε 2χιλιαρες για να τις ριξεις κ να σου κατσουν τα ρολογια ποιο χαμηλα,με τις corsair αμα τις παρεις σε 1600 θα τις πας σε 1800 με τα ιδια ρολογια κ χωρις ρευματα σου παραθετω κ λινκ με αυτες που εχω παραγγειλει ειναι σχετικα φθηνες αλλα τη δουλεια μου θα την κανω εκει που τον εχω τωρα με τις kingston μιας κ ειναι οι μοναδικες που με βολευουν κ για αυτα που θελω να ξοδεψω!!!τιμη-αποδοση

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/PNY-Ram-4Gb-Kit-Ddr3-2000-Xlr8-KCDIM4GBN-16000-3-XL.htm

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις.θα παρω τις kingston...Οσο για την ψυκτρα εχω ακουσει πως ειναι κατωτερη απο την prolimatech κατα 2-3 βαθμους!!Μ΄αρεσει παρα πολυ σχεδιαστικα και πιστευω πως θα εχει καλη αποδοση αφου σκεφτομαι να την βαλω και σε push-pull διάταξη...Τωρα αν καποιος εχει πραγματικη εμπειρια απο την ψυκτρα σεβαστη η αποψη του...γρηγορα ομως πριν την παρω!!Υπενθιμιζω πως το o/c που θα κανω θα ειναι το πολυ 4G.

Link to comment
Share on other sites

την εχω εγω την ψυχτρα αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm αν οντως λες την συγκεκριμενη με 2 ανεμιστηρες σε idle με τον επεξεργαστη στα 3.3 Που τον εχω παιζει στους 31-32 μαμα αστο πεφτει κ στους 26!!σε φορτο ανεβαινει μεχρι κ 55 κ δεν εχω φτιαξει τα περιφερειακα ανεμιστηρακια οπως τα θελω ακριβως οποτε ακομα 1-2 βαθμους τους εχω επειδη αλλαξα κουτι κ η καρτα μου δουλευει λιγο ποιο πανω απ οτι στο παλιοτερο.

Link to comment
Share on other sites

Γι αυτη λεω απλα την συγκρινω με την H50 και λεω οτι η H50 ειναι κατωτερη απο την prolima κατα 2-3 βαθμους!!κ επειδη μου αρεσει πολυ η H50...λεω να την παραγγειλω και αν μου βγει πατατα μου βγηκε!!!:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.