Jump to content



Antec 550W ...true review


Zarras

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vadergr

Απιστευτο review!!!

Μια ερωτησουλα.. Δηλαδη το true power θα εχει τις ''>> Με κλειστά τα ρυθμιστικά του πάνελ <<'' επιδοσεις? Η θα δινει αυτοματα το 100%

χωρις το πανελ θεωρει οτι ειναι στο 0% :(

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από krisiun82 [31-12-2003 και 23:08]

Οντως ..Το true power ειναι σαν να εχεις το true control χωρις το πανελ και ρυθμιζμενο να δεινει 100% ή εχει χαμηλωτερες επιδοσεις?

Αυτο πιστευω για να φανει πρεπει να μπει ακριβως στο ιδιο συστημα και να δουμε τις μετρησεις με το πολυμετρο. Παντως δεν νομιζω να αλλαζει κατι. Μαλλον εχει επιδοσεις ιδιες με το truecontrol χωρις το ρυθμιστικο.

Link to comment
Share on other sites

Στο review χωρις ρυθμιστικο ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ. Αλλα ενα τελειως, μα τελειως διαφορετικο. Οποτε δεν μπορεις να ξερεις αν τελικα το Truepower θα εδινε αυτες τις τασεις ή οχι. Απ'την στιγμη ομως που η Antec δινει και τα 2 τροφοδοτικα σαν ιδια με μονη διαφορα τους το Control πολυ απλα αυτες τις τασεις θα ειχε και το δικο σου σε εκεινο το συστημα. Αν αγορασεις κι εσυ το control τοτε θα εχεις τελειως διαφορετικες τασεις. Απ'την στιγμη δηλαδη που ενα Truepower με προσθηκη του Control γινεται Truecontrol, πολυ απλα καταλαβαινεις οτι προκειται για ενα και το αυτο τροφοδοτικο. Δεν νοειται κιολας να ειναι διαφορετικα. Γιατι? Σκεψου εσενα ετσι. Δινει το τροφοδοτικο σου οπως λες τις παραπανω τασεις? αν συνδεσεις επανω το Control τοτε η 3.35 που εχεις θα παει πανω απο τα 3.75!!!!!!! Τα 5.05 θα πανε στα 5.58 και τα 11.95 στα 13.27. ΠΙστευεις οτι αν μπορουσε να υπαρξει τετοιο τροφοδοτικο δεν θα το εχει παρει ο Hipro ηδη?????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JiMk [01-01-2004 και 22:19]

Enermax 550watt έχει...

Α , για τον Hipro μιλαμε? ε ,πειτε το ντε....

Ναι,λοιπον, ενα ενερμαξ της συμφορας εχει.

Αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη?????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.