Jump to content



βοηθεια για αγορα λαπτοπ...!!!!!


cabdik

Recommended Posts

παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα ενος λαπτοπ. ενας φιλος λογιστης, θελει ενα λαπτοπ για απλες χρησεις, δλδ εφαρμογες γραφειου, ιντερνετ, χρηση λογιστικου προγραμματος. ΟΧΙ παιχνιδια κλπ..!!! το μπατζετ οσο πιο χαμηλο γινεται... περιπου στα 450-500.

Link to comment
Share on other sites

οντως καλη εταιρια. αλλα στην ελλαδα τι γινεται? εχει καλη υποστηριξη συμφωνα με τη φημη της?

αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907148&u=LENOVO-IDEAPAD-G550L-4 σε σχεση με αυτο που προτεινεις, πως σου φαινεται?

Link to comment
Share on other sites

+1 στο dell απο εμενα.τα ιδια με το αλλο εχει εκτος απο τον σκληρο που στο lenovo ειναι 320γβ εναντι των 250 του dell.αλλα οπως και να το κανεις το ενα ειναι dell και το αλλο lenovo

Link to comment
Share on other sites

oχι μονο...! το Lenovo εχει λιγο μεγαλυτερο CPU, εξοδο HDMI, και 6cell μπαταρια...! εε... δεν το λες και ιδιο!! καταλαβαινω βεβαια οτι το αλλο ειναι dell, αλλα.....!!

δν προκειται να δεις διαφορα απο τα 2.2 στα 2.να ειχε αλλο ενα mb cache να πω να διαφορα.για το hdmi και την μπαταρια,σορρυ αλλα δν τα προσεξα.κοιταξα μονο cpu,ram,gpu,οθονη μιας και προκειται για λογιστικο υπολογιστη που θα ειναι την περισσοτερη ωρα σε γραφειο ή σπιτι οποτε και στην μπριζα.το hdmi δν θα εχει καποια χρησιμοτητα για την χρηση που το θελει.εγω θα διαλεγα dell κυριως λογω υποστηριξης και ψυξης.ο T4200 σε ενα dell στους 40C και ο ιδιος σε ενα acer 52.idle παντα.

Link to comment
Share on other sites

To support της Lenovo το χει προς το παρόν η ίδια που χει της DELL, οπότε η ποιότητα είναι πανομοιότυπη. Τα μηχανήματα όμως.....ε, τα dell είναι κάπως πιο σκλιά (κι ας αυτοκτονούν οι δίσκοι τους:suicide:)

Κατα την γνώμη μου πάρτε το Dell

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.