Jump to content



Netgear DGN2000 - πρόβλημα με θύρες ethernet


neuromancer

Recommended Posts

...και ξαφνικά το PC που είναι συνδεδεμένο σε ethernet θύρα έπαψε να βλέπει τον έξω κόσμο. Εννοείται πως το ίδιο συμβάινει και στις 4 θύρες. Παρόλα αυτά το ασύρματο κανάλι δουλεύει ok (το laptop βλέπει web κανονικά).

Δοκίμασα το laptop σε θύρα ethernet και πάλι δεν υπήρχε σύνδεση. Άρα να υποθέσω ότι το κύκλωμα των ethernet "παρέδωσε πνεύμα"?

Τα led πάνω στη συσκευή τα δείχνούν όλα ok (όπως όταν δούλευαν όλα δηλαδή). Επίσης φόρτωσα από αρχείο τα settings της συσκευής και πάλι δεν έγινε τίποτε. Reset δεν έκανα αλλά υπέθεσα ότι το φόρτωμα των settings από αρχείο είναι ισοδύναμο.

Είμαι για RMA? Τι άλλο μπορώ να κάνω? Παίζει σενάριο να φταίει το PC (XP SP3)? (δεν πείραξα κάτι βέβαια). Αλλά πάλι, αφού και το laptop ενσύρματα δεν βλέπει web....

(τώρα είμαι με το παλιό καλό SAGEM του OTE, σε USB)

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχα...

οταν ακους DFI για μητρικες και DGN2000 για modem/routers μακριααα

Εχω αλλαξει 2 φορες το συγκεκριμενο οπως και γνωστοι μου(αν θυμασαι τα ποστς μου παλιοτερα)

Εμενα το εθερνετ επαιζε μια χαρα και το WLAN παρεδωσε πνευμα.

Δοκιμασε βεβαια και το φορματ του.(με τα 2 κουμπακια που εχει στο πλαι) αλλα δε θα γινει τπτ.

επειδη προσφατα το ειχα αλλαξει , στο καινουργιο dgn2000 εχω 4 συσκευες LAN (2 pc , 1 NAS , 1 printer) και 2 wlan μηχανηματα.Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι την παλευει...:p

Link to comment
Share on other sites

Η dfi μου είναι σκυλί, 3+ χρόνια τώρα με βαριά χρήση (χωρίς oc). Αλλά κι εσύ...! Τραβάτε με κι ας κλαίω! Πάλι DGN2000 πήγες και πήρες...! :hehe:

Κι ένα διαδικαστικό ερώτημα: χωρίς απόδειξη αγοράς (το τιμολόγιο το πήρε τρίτος που έκανε την αγορά για μένα) υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη για RMA στο Πλαίσιο?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Αλλά κι εσύ...! Τραβάτε με κι ας κλαίω! Πάλι DGN2000 πήγες και πήρες...! :hehe:
Έγινε αντικατάσταση με ίδιο μοντέλο από Πλαίσιο. Καθόλου άσχημα δεδομένου ότι είχα και saved configuration file. Σε 5 λεπτά ήμουν up and running.

fail?:p

Link to comment
Share on other sites

Εξακολουθεί να μου αρέσει ως συσκευή καθώς ήταν απροβλημάτιστη στη λειτουργία της και πολύ πρακτική στο on/off του ασύρματου που δεν το θέλω συνέχεια on. Στον GoMaR προφανώς έκανα πλάκα ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.