Jump to content



Hard disk partition problem


fits79

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ενώ ο δίσκος και τα win7 δουλεύουν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα είπα να τσεκάρω τα partition του δίσκου(Ένα active που είναι και τα win7 και ένα logical/extended που είναι το δεύτερο μέρος του δίσκου 500gb sata hard disk) με το πρόγραμμα chkdsk των windows7 64bit ultimate και στα 2 partitions μου λέει ότι βλέπετε στην παρακατω εικόνα.

Δοκίμασα είδη να κάνω chkdsk /f μην τυχόν και το φτιάξει αλλά τίποτα.

Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τι λάθος είναι αυτό και πως φτιάχνετε.

Επίσης όταν πάω να κάνω backup οποιοδηποτε από τα 2 partitions με το πρόγραμμα acronis true image 2010 home edition μου βγαζει το εξής πρόβλημα "#error 1627 upcase table incorrect, file 10 (128)"

probsto1parttoywin7ntfs.jpg

Link to comment
Share on other sites

Διάβασες το τέλος του post μου?

Μάλλον όχι για να μου λες να κάνω backup αφού είδη λέω ότι με το acronis δεν με αφήνει να κάνω αν και θα ξαναδοκιμάσω να κάνω να δω αν αλλάξει κάτι.

Το περίεργο είναι ότι ο δίσκος και τα win7 και όλα μα όλα δουλεύουν απλά μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα επομένως τι στο ... είναι αυτό το πρόβλημα που βγάζει το chkdsk?

Υπάρχει κάνα ποιο καλό πρόγραμμα από το chkdsk ώστε να τσεκάρω το δίσκο και να δω αν όντως έχει πρόβλημα ο δίσκος ή το chkdsk και αν έχει ο δίσκος να το διορθώσει.

Ένα άλλο κουλό είναι ότι έτρεξα το "chkdsk c: /f" από το hiren bootcd 10.2 και είπε ότι έφτιαξε το πρόβλημα και το ξανατσέκαρα απλά με σκέτο "chkdsk c:" και είπε ότι δεν βρήκε κανένα πρόβλημα πάντα μέσω του hirenbootcd 10.2 και του mini xp που εχει το εν λόγω livecd έλα όμως που όταν γυρνάω στα win7 για να ξανακάνω "chkdsk c:" μου βγαζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Υ.γ. Τώρα τελείωσε το backup με το acronis true image 2010 home edition και το έκανε επιτυχώς χωρίς να βγάλει κανένα πρόβλημα όπως πριν.

Εν ολίγης αυτό το πρόβλημα με βάση ότι στοιχεία έχουμε είναι σοβαρό πρόβλημα ή όχι και από τι προκλήθηκε?

Ρε παιδιά εχω τρελαθεί. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα του chkdsk και όχι του δίσκου ή του συστήματος μου?

Link to comment
Share on other sites

Επειδη διαβασα οτι δεν μπορεις να παρεις backup με το Acronis, σου λεω να δοκιμασεις να παρεις backup με το Windows Backup που εχουν ενσωματωμενο τα Windows 7.

Τι μαρκα ειναι ο δισκος?

Μπες στην εταιρια που κατασκευαζει τον δισκο σου και κατεβασε το αντιστοιχο utility που χρειαζεται για ελεγχο. Εκεινο θα σου πει αν εχει καποιο προβλημα ο δισκος ή οχι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.