Jump to content


Συλλογή με πρωταπριλιάτικες φάρσες και αστεία


Chosen

Recommended Posts

Το πρωί μου στείλανε αυτό:

/ Σελίδα "προϊόντος"

Επίσης, Unix interface για την σελίδα του XKCD, μόνο για σήμερα, όσοι προλάβετε κλπ. Οι εντολές παίζουνε μια χαρά, συμπεριλαμβανομένων και των up/down arrow για τις προηγούμενες εντολές :D

Link to comment
Share on other sites

Καλα αυτος που το ποσταρε παιζει να ειναι ο πιο κολλημενος και βλακας που υπαρχει στο ελληνικο internet...

υ.γ δεν εννοω για το αστειο,γενικα μιλαω

Link to comment
Share on other sites

Η πολυαναμενόμενη έκδοση 4.22 της vBulletin που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, θα απαιτεί την ύπαρξη flash στον browser του client προκειμένου να λειτουργούν οι προχωρημένες δυνατότητες παρουσίασης και διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Προχωρώντας σε στρατηγική συνεργασία με την Adobe η Jetsoft, μετά από απαίτηση εκατοντάδων διαχειριστών forum, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Ajax προγραμματισμό και να στραφεί σε flash oriented περιεχόμενο, με σκοπό να παράσχει μια πλήρη και διαφορετική εμπειρία πλοήγησης σε fora.

Αν και από πολλούς η κίνηση κρίνεται λανθασμένη, με την κυκλοφορία του πρώτου update patch της 4.22 (αναμένεται στα τέλη Αυγούστου), θα ελέγχεται αυτόματα η ύπαρξη του flash plugin και αν δεν υπάρχει θα κατεβαίνει άμεσα προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη λειτουργία της vBulletin.

Φήμες αναφέρουν πως σε περίπτωση εγκατεστημένου Silverlight, αυτό θα αφαιρείται αυτόματα, η Jetsoft αρνείται να τις διαψεύσει.

Σε αποκλειστικότητα μια dev σελίδα από την beta φάση, μιας και το Adslgr ήταν πρωτοπόρο στην διαδικασία μετάβασης σε flash της vBulletin.

Διαβάστε το

Καλό μήνα σε όλους:baby:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.