Jump to content

charly13

Premium Members
  • Posts

    319
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About charly13

  • Γενέθλια 05/03/1977

charly13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα δεν ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν μπορουν να φοροδιαφυγουν ΑΛΛΑ οι μισθωτοι δηλαδη ολοι και δημοσιου και ιδιωτικου τομεα εργαζομενοι ΑΡΑ αμα μειωθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι και πανε στον ιδιωτικο τομεα τοτε το κρατος και λιγοτερα λεφτα θα πληρωνει σε μισθους και τους ιδιους φορους θα εισπρατει.
  2. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

  3. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ναι καηκανε τραπεζες και καταστηματα αλλα ηταν ΚΛΕΙΣΤΑ. Τοτε εκανα λαθος στην υποθεση μου. p.s μπορει καποιος πρασινος να τα κανει merge?
  4. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα ο διευθυντης μπορει να νομιζε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ριξουν μολοτωφ σε ανοικτο μαγαζι με εργαζομενους μεσα εξαλλου αυτο πρωτη φορα εγινε απο οσο ξερω.
  5. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    καμια σχεση, αφου ειπαμε την δολοφονια την εκαναν προβοκατορες...
  6. charly13

    Starcraft 2

    pick me , pick me pick me:daisy::daisy::daisy::daisy:
  7. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εγω λεω να παραφρασω λιγο το συνθημα: Αναρχικοι, γουρουνια , δολοφονοι.
  8. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Τα ***** με τις μολωτοφ σκοτωσανε 3 εργαζομενους ανθρωπους.Να πανε στο διαολο οι ****.Αγωνιστες της ******ς
  9. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αυτο που δεν μπορουμε να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι η Ελλαδα ειναι πολυ διαφορετικη χωρα απο ολες τις αλλες σε επιπεδο νοοτροπιας.Λεμε οτι οι υπουργοι και οι αξιωματουχοι κλεψανε τα λεφτα του κρατους μα πως να μην το κανουν οταν ολοι εμεις κλεβουμε το κρατος με την φοροδιαφυγη μας, αναλογικα ειναι το ιδιο.Οταν εχει διογκωθει το δημοσιο με 1000000 υπαλληλους ,που οι περισσοτεροι καθονται,λογω πελατειακων σχεσεων πιος φταιει μονο οι πολιτικοι;Οταν εχεις τον ΟΣΕ me τις αθλιες υπερεσιες που προσφερει και κοστιζει στον φορολογουμενο 1 δις ευρω τον χρονο και αντι να τον κλεισεις, για να τον πουλησεις ουτε λογος κανεις δεν ειναι τοσο μ@λ@κ@ς, τον αφηνεις ετσι γιατι φοβασαι τις αντιδρασεις. Στην Ελλαδα ενα μεγαλο προβλημα ειναι αυτη η περιεργη αριστερη ηγεμονια που υπαρχει το 15% να θελει να εξουσιασει το 85% αυτα δεν γινονται ΠΟΥΘΕΝΑ, και αφου τοσοι εδω μεσα πιστευουν οτι η αριστερα εχει δικιο σε αυτα που λεει γιατι οι βλακες Ευρωπαιοι τους εχουν στειλει στα ταρταρα? P.s Γιατι συγκρινουμε την ελλαδα με την γερμανια μονο εκει που μας βολευει;
  10. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η ακροπολη ειναι παγκοσμιο συμβολο και δεν πρεπει να μπλεκεται σε μικροκομματικα συμφεροντα.Εαν ο κοσμος που ηταν εκει ειναι ο ιδιος κοσμος που ειναι στους δρομους καθε μερα φανταζομαι οτι ειναι οι ιδιοι που ηταν και στο κρουαζιεροπλοιο κ.τ.λ, αυτοι δεν δουλευουν ποτε για να εχουν τοσο ελευθερο χρονο?
  11. Εχεις ισπανικη καταγωγη?
  12. charly13

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Οι κεχριες νομιζω ειναι η μεγαλυτερη αποθηκη πυρομαχικων των βαλκανιων οποτε οσο να ναι θα εχει λιγο περπατημα αλλα νομιζω οτι στις μακρυνες σκοπιες πας με τζιπ.
  13. Φαντασου να ακους 20000 ατομα με βαβουζελες απεναντι σου χωρις να μπορεις να κλεισεις τον ηχο..(και να περηφανευονται οτι κανανε κερκιδα)
  14. charly13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ωραιος ο παιχτης.
  15. charly13

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Κορυφαιο...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.