Jump to content



battle.net account hacked


Alouvatar

Recommended Posts

καλησπέρα.

Σήμερα το απόγευμα ένας φίλος μου με ειδοποίησε ότι είδε τον main character μου στο wow online αν και έχω σταματήσει να παίζω εδώ και 3 -4 μήνες. Πήγα να δω αν μπορούσα να μπω στο battle.net account μου (που είχα το WoW και το WCIII) αλλά έχει αλλάξει κωδικό. Προσπάθησα να κάνω retrieve το κωδικό αλλά δεν θυμάμαι το όνομα και το επώνυμο που είχα βάλει :suicide:. Αξίζει να τους πάρω τηλέφωνο ή να το αφήσω το account ως έχει?:| Btw το bnet account ενδέχεται να είχε δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα αρχικά μου άρα το να σκανάρω ταυτότητα μάλλον δν θα οδηγήσει πουθενά + ότι είμαι κάτω απο 18.

Τέλος , τώρα τελευταία (εδώ και 1 μήνα περίπου) μου ερχόντουσαν κάποια e-mail του τύπου blizzadmin@blizzard.com και κάτι τέτοια, στα οποία φυσικά εγώ δεν απαντούσα/έβαζα τα στοιχεία μου αλλά θυμάμαι ότι είχα ανοίξει 1-2. Είχε έρθει και ένα στο οποίο ψιλοψάρωσα :Ο (έλεγε ότι το account μου στο bnet παραβιάστηκε και να στείλω τα στοιχεία μου για επαλήθευση, πράγμα που φυσικά δεν έκανα.)

Αυτά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ.: το account του bnet πιο πολύ για το γ@μ@το το θέλω πίσω... πάντα μου την έσπαγαν οι hackers XD

Link to comment
Share on other sites

Ναι... πρέπει να βάλεις το όνομα σου. Το θέμα είναι ότι ο hacker μάλλον τα άλλαξε.... βασικά τώρα είδα κάποια e-mails που μου ήρθαν ότι έγινε reset ο κωδικός μου και γενικά ότι άλλαξε.... πρέπει να αρχίζω να αλλάζω κωδικούς γιατί τον έχω παντού :fist:

Link to comment
Share on other sites

1oν ο hacker έχει αλλάξει όνομα χρήστη στον λογαριασμό και 2ον το έχω κάνει merge το λογαριασμό με bnet σχεδόν απο την 1η μέρα :| τέλος πάντων ..... άλλος ένας λόγος να μην ξαναρχίσω το WoW XD τώρα δεν έχω και λογαριασμο/χαρακτήρες:clap:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

παίδες βοήθεια. μου ζητάει αλλαγή password αλλά μου βγάζει ότι email/name this combination does not exist.

είμαι σίγουρος για το email αλλά για το όνομα δεν...

τι κάνουμε .?????

μέχρι τηλέφωνο uk πρόσπαθησα να πάρω αλλά δεν βγαίνει στην γραμμή κανείς..

Link to comment
Share on other sites

Μιλήστε με το online support της Blizzard, αν έχει κάτι καλό αυτό είναι το support τους. Μην χάνετε το χρόνο σας δεξιά και αριστερά, θα σας βοηθήσουν. :)

Το θέμα μεταφέρεται στο Gaming section

Link to comment
Share on other sites

Παρε στη blizzard (uk)! Ειχα παθει το ιδιο. απλα θελει υπομονη μεχρι να το σηκωσουν. Αν εχεισ σταθερη τηλεφωνια με δωρεαν κλησεισ σε εξωτερικο θα βοηθησει μιασ και εγω περιμενα 45 λεπτα :/

Μου ζητησαν να σκαναρω ταυτοτητΑ μπρος πισω, να στειλω τα cd keys και τον αριθμο της τελευταιας gamecard που εβαλα (αντι για αυτο τους εστειλα καμια10ριΑ κουτια απο παλιες καρτες) Την ιδιΑ μερα πηρα πισω το account μου.. Good luck

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα.

Προσπάθησα να κάνω retrieve το κωδικό αλλά δεν θυμάμαι το όνομα και το επώνυμο που είχα βάλει :suicide:.

συγνώμη;ΤΙ;:wall::p:clap:

Σορυ φίλε,αλλά είσαι πολύ fail γιαυτό εδώ και μόνο καλά έκαναν και σου πήρανε το account.

(το ονοματεπώνυμο στο battlenet ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ποτέ,ότι βάλεις,έβαλες).

το account name(email σου) και το battle-tag αλλάζουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.