Jump to content



Car Audio


mrkaza

Recommended Posts

Εχω ένα peugeot 207 και επιτέλους λεω να βαλω κατι καλλιττερο σε μουσικη .

Εχω βρει – παραγειλη ανταπτορα της connects2 ωστε να μη χάσω τα χειρηστηρια στο τιμονη καθως και ένα JVC Kd-901 που εχει bluetooth ωστε να μιλαω νομιμα στο κηνιτο και να ακουω mp3 απο usb μέχρι εδω καλά .

Φτανουμε στο θέμα ενυσχιτης – ηχεια , απο το προηγουμενο αμαξι μου έχουν μινει 2 ζευγάρια Focal 165v οπου με με μια μικρη αλαγη (οχι panel) μπενουν στο αμάξι .

Καθως ομως ειναι ηχεια που δεν ειναι φτιαγμένα για να παιξουν απο το κασετοφονω χρειαζομε ένα ενυσχιτη που να ειναι σχετικα καλος αλλα κάπου εδω το budget αρχησε να μη φτάνει :( έτσι ξεκηνισα την ερευνα αγορας :D και να με εδω που ρωταω αν καποιος εχει ακουσει τον kenwood 6203 http://www.kenwood.eu/products/car/amplifiers/KAC-6203/ οπου τους εχω βρει σε εκληκτικη τιμη απο pixmania το θέμα ειναι οτι παραφενονται καλοι για τα ευρώ τους οποτε λεω κατσε μη και τους εχει ακουση καποιος και με τι ηχεια .

Το τελικο αποτελεσμα θα είναι

Πηγη jvc kd 901

1 πυκνωτης 5 Farad οχι επωνιμος αλλα 24 V και φθηνος (ποιο φτηνος απο ενα δυναμο για 207 αν καει απο τα οποια αποτομα ρευματα ισως τραβιξω )

2 kenwood 6203

Ηχεια 2 focal 165v μροστα και 2 πισω στης εργοστασιακες θέσεις

καποια στιγμη θα μπει και ενα sub 10 “ καθως χρειαζομαι το πορτ μπαγκαζ μαλλον θα αντέξω χωρις αυτό

Τα πραγματα θα μπουνε σε βιτρίνα στο πατωμα του πορτ μπαγκαζ ωστε να ειναι ομορφο και πληρος χρειστικο

Θα ήθελα γνωμες τι θα λεγατε να αλάξω κτλ κτλ

Ευχαριστω

Ps γνωριζω οτι και ενα farad ειναι υπεραρκετο αλλα για 20 ευρω διαφορα δε το σκευτικα καν

Link to comment
Share on other sites

5F είναι υπερβολή αν θέλεις τη γνώμη μου και αφού δεν έχεις subwoofer έστω και προς το παρόν ίσως να έπαιρνες κάτι μικρότερο και επώνυμο. Επίσης δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με μόνο τον ένα ενισχυτή και βάζεις μία ασφάλεια στην παροχή για να μη σου κάψει κάτι αν τραβήξει απότομα για κάποιο λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.