Jump to content



albatron kx18d pro2


wardog

Recommended Posts

kalimera se olous.

hr8e h wra na kanw mia anaba8mish sto mhxanhma mou kai mh 8elwntas na dwsw polla lefta skeftomouna gia aythn th mhtrikh ths albatron.tis fernei to plaisio mono kai stoixizei 110euros telikh timh.exei 6 usb 2.0,lan,sata,6 channel karta hxou,firewire kai chipset nforce 2 ultra 400.ti sas leei?thn exei dokimasei kaneis sas h exete ypopsin sas tipota test?

eyxaristw poly.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε wardog , δεν έχω δοκιμάσει την Albatron που λες , αλλά αφού έχει 110ευρώ , και η κορυφαία nFORCE 2 Abit NF7-S rev. 2.0 έχει 127ευρώ , εγω θα έπαιρνα την Abit.

Και η Abit έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά , είναι εγγυημένα καλή overclocker board , γρήγορη , σταθερή , και αξίζει κάθε ευρώπουλο που ζητά.

Για 17 ευρώ διαφορά πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνουμε παραχωρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος πως φέρνει το Πλαίσιο το συγκεκριμένο μοντέλο;;

Στην ιστοσελίδα έχει μόνο το kx18d pro που δεν έχει τα καλούδια του pro 2

To kx18d pro 2 ήθελα να το αγοράσω κι εγώ πριν από λίγο καιρό, αλλά ο υπεύθυνος του Πλαισίου Θεσσαλονίκης μου είπε πως σταμάτησαν να φέρνουν...

Πάντως η μητρική είναι πλήρως εξοπλισμένη, με πολλές επιλογές - και επιδόσεις - για υπερχρονισμό, γρήγορη - σύμφωνα με τις δοκιμές που έχω διαβάσει - έχει 3 χρόνια εγγύηση και το σημαντικότερο υποστηρίζει την τεχνολογία bios mirror, κάτι σαν το dual bios της gigabyte, που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο

kx18d pro 2

http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=69

kx18d pro

http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=72

Aν βρήκες το kx18d pro 2 νομίζω πως αξίζει τα χρήματά του και δεν θα σε απογοητεύσει

Αν έπαιρνα εγώ τώρα μητρική, θα προτιμούσα την albatron από την abit...

Link to comment
Share on other sites

Εγω εαν δεν σε ενδιαφερει το οβερκλοκ θα σου ελεγα να παρεις ASUS A7N8X DELUXE δεν ειναι κ χαλια για οβερκλοκ αλλα υπαρχουν καλυτερες λυσεις.Αν μετα θελεις οβερκλοκ τοτε παρε ΕPOX 8RDA+ η 8RDA3+,τις διαφορες που εχουν μεταξυ τους μπορεις να τις βρεις στην ιστοσελιδα της εταιριας κ αναλογα να κρινεις τι σου χρειαζεται περισσοτερο.Οσον αφορα την ΑLBATRON ειναι καλουτσικη αλλα δεν θα την επαιρνα 1ον γιατι αν δεν κανω λαθος δεν εχει τρυπες γυρω απο το σοκετ κ αν θελεις αν βαλεις καμια καλη ψυξη θα εχεις προβλημα,κ 2ον γιατι θεωρω ποιοτικα καλυτερες τις ASUS,EPOX,ABIT.

Link to comment
Share on other sites

χμμμ, αυτο το κομματι ( προ || ) οτνος δεν εχει τρυπες γυρω απτο σοκετ...αλλα και με κλιπς μπαινει υδροψυξη.... (ετσι εχω βαλει εγω το μπλοκ)... βεβεα ,εχει και κατι 8ετικα , με παλιοτερο bios εκανε τρελα overclocking αν και με το καινυργιο, εχει ξεκλειδωτο Multiplyer... γενικα ειναι σταθερη στο οc.. και ειμαι ευχαριστιμενος αν και δεν συγκρινετε με την 7 njs zenith που ειχα....

βεβεα εχει και ενα αλλο καλο, δεν ειναι ευπαθης.... δλδ αντεχει αρκετα , πραγμα που με τιν ζενιθ την ειχα αλλακσει 4-5 φορες..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.