Jump to content



Θερμοκρασία Κάρτας γραφικών


NiTrOwWw

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες ,

Έχω το Toshiba QOSMIO X300 (Gaming laptop) , και έχω παρατηρήσει με το πρόγραμμα SpeedFan ότι όταν παίζω games η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μου πάει στους

100 βαθμούς Κελσίου +-5 .

Δεν είναι πολύ ? Μήπως πρέπει να το αναφέρω ? Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό ... και έχω και βάση αλουμινένια με 3 ανεμηστιράκια .

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μήπως έχει "στουμπώσει" η εισαγωγή αέρα του laptop σου και δεν μπαίνει φρέσκος αέρας μέσα για να ψύξει; Πάντα έτσι ανέβαζε; Μήπως έχεις παρατηρήσει έντονο θόρυβο από τα ανεμηστιράκια (όχι της βάσης) του laptop σου;

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να έχει στουμπώσει , Καινούριο είναι το laptop , ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει ακόμη. Δεν ακούω κάποιον έντονο θόρυβο..... ! Πάντα τέτοια θερμοκρασία μου έβγαζε αλλά σήμερα μου έσβησε κιόλας και ανησύχησα .

Link to comment
Share on other sites

έβαλα το everest και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 77 βαθμούς ..... ! Λέτε να εβγαζε λαθος το speedfan ?

Σε πόσες στροφές δουλεύουν δεν ξέρω , αλλά στο everrest στο Cooling Fans στο GPU μου λέει 100%.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το θέμα σου όμως δεν είναι αν είναι λάθος οι ενδείξεις των monitoring software αλλά το πραγματικό πρόβλημα που σου σβήνει το laptop. Σκόνη μπορεί να μαζέψει ακόμη και σε ένα χρόνο. Είναι ανάλογα το περιβάλλον, την περιοχή που μένεις και που το πηγαίνεις. Εγώ που το χρησιμοποιώ για εγκαταστάσεις συσυημάτων ασφαλείς,CCTV και οπτικών ινών το πηγαίνω ακόμη και σε οικοδομές και εργοταξια. Φαντάσου ότι στον χρόνο επάνω είχε δημιουργηθεί "πατάκι" από την σκόνη. Το έβγαλα απλά με το χέρι σαν ενιαίο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.