Jump to content



Netbook & Windows 7 cpu detection


Dj_Seps

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω ένα "πρόβλημα" με το netbook της acer,το aspire one d150 και τα windows 7 ultimate. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία το λογισμικό δεν κάνει σωστή αναγνώριση στην συχνότητα του atom επεξεργαστή. Γιατί γίνετε αυτό? Γνωρίζει κανένας?

post-1530-1416074410,3845_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζοντας αυτό δεν θα έπρεπε τα windows να δείχνουν την πραγματική συχνότητα του επεξεργαστή και τα άλλα προγράμματα όπως ultimate & cpu id να δείχνουν την κατεβασμένη συχνότητα?Να σημειώσω πως στις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας το έχω σε high performance. :confused:

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζοντας αυτό δεν θα έπρεπε τα windows να δείχνουν την πραγματική συχνότητα του επεξεργαστή και τα άλλα προγράμματα όπως ultimate & cpu id να δείχνουν την κατεβασμένη συχνότητα?

αυτο ακριβως συμβαινει στο ss που εβαλες. οπου "πραγματικη"=μεγιστη εργοστασιακη και "κατεβασμενη"= real time συχνοτητα

link

Να σημειώσω πως στις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας το έχω σε high performance. :confused:

δεν αλλαζει κατι με αυτο. κλεισε το intel speedstep technology απο το bios, αν και δεν βλεπω το λογο...

Link to comment
Share on other sites

Και γιατί στον σταθερό μου, intel core 2 quad 6600 ενώ το έχω στο power saver μου λέει εργοστασιακή ταχύτητα 2,4 και "κατεβασμένη" 2.39?Intel speedtest ενεργό!

* Σημείωση πως σε άλλα netbooks με windows 7 starter και από φίλους αλλά και από καταστήματα πληροφορικής που είδα από περιέργεια λέει intel atom N280 1.66ghz 1.66ghz...!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.