Jump to content

Άντε πάλι με τον Sebastian & τον Candyman

Candyman

Recommended Posts

nephilim : πιστευω πιο δικαιο ειναι η συγκριση αναμεσα σε μονοπυρηνες που ο κωδικας δεν επηρεαζει τοσο , παρα να μπλεξουμε σε CF/SLI που μπορει να τιθεται θεμα driver / κωδικας παιχνιδιου.

βασει αποδοση τιμης ξερουμε ποιος ειναι νικητης δεν λεμε το αντιθετο.

απλως περιμεναμε ΤΟΣΟ καιρο να δουμε αν ολα αυτα τα sites λενε αληθεια τελικα....

Εδω στα ελεγε ο seb απο πρωτο χερι...τα site περιμενες!

3εις asus gtx 480 που περασαν απο τα χερια μου, full load ειχαν 45 βαθμους και ηταν και αθορυβες :hehe:

Δικά σας τα συμπεράσματα. Πριν κρίνετε δείτε και τις αναλύσεις (δεν είναι ίδιες).

post-9787-1416074421,1208_thumb.jpg

post-9787-1416074421,2033_thumb.jpg

ManolisX (5870) - Q6600@ 3.6, 4GB @ 800MHz

Borg i5 750 (GTX480) - i5 750@ 3.7, 4GB@ 1850MHz

Δεν συγκρινονται τα συστηματα ουτε για πλακα.

Αλλες πλατφορμες, δεν υπαρχει ασφαλης συγκριση, ΤΕΛΟΣ.

Ναι πράγματι (άμα δεν βολεύουν τα results). Πλέον έχουμε και το φαινόμενο πολύς κόσμος να υποστηρίζει πως τα fps των games επηρεάζονται περισσότερο από cpu & ram παρά από τις vga.

Προφανώς την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και το +12% της nvidia σε 1920x1200 σε σχέση με τα 1680x1050 της 5870 δεν δείχνει τίποτα!!!!! Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!!!!!!! Έχουμε βρει την ατάκα που έστειλε όλα τα επιχειρήματα στην ανυπαρξία: "άλλες πλατφόρμες" λες και συγκρίνουμε i7 με P4! Ευσεβείς πόθοι, καλά 'ντάξει...

Τόσο καιρό έχω φάει το κράξιμο της αρκούδας κι εγώ και η nvidia για την 480. Πολύ κράξιμο, ΠΟΛΥ λάσπη προς το πρόσωπο μου και αμφισβήτηση των πάντων, μέχρι την τελευταία στιγμή. Και ΔΕΝ με απασχολεί ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ. Τέλος! Ετσι είναι όπως τα λέω!!!!!!! Μην με αναγκάζετε να αρχίσω τα quotes τώρα και έχουμε flames !!!! Πάρτε το χαμπάρι, ήρθε ο καιρός να παραδεχτείτε την αλήθεια: Δεν συγκρίνονται οι κάρτες!!!!!!!!!!!! Η nvidia σκίζει ότι βρει μπορστά της! Αν έχετε αξιοπρέπεια μερικοί, καλό θα είναι να μην μιλάτε άλλο.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος και αν ειναι υπέρ ή κατά της nvidia, δεν με νοιάζει ρε παιδί μου πως το λένε; Πραγματικά i don't care (για να μην πω τίποτε άλλο)!

Δικά σας τα συμπεράσματα. Πριν κρίνετε δείτε και τις αναλύσεις (δεν είναι ίδιες).

Candy εγω βγαζω με την 5970 min πολυ πανω απο τα average της 480 :hehe: (925/1150 εχω 135 average και 110 min) με παρομοιο μηχανημα!

Δες τα αποτελεσματα μου και μετα βγες να ποσταρεις εικονες προσπαθωντας να περασεις μη αντικειμενικες καταστασεις!

58815071.jpg

Uploaded with ImageShack.us

....και ειναι πιο αθορυβη!

Ναι πράγματι (άμα δεν βολεύουν τα results). Πλέον έχουμε και το φαινόμενο πολύς κόσμος να υποστηρίζει πως τα fps των games επηρεάζονται περισσότερο από cpu & ram παρά από τις vga.

Προφανώς την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και το +12% της nvidia σε 1920x1200 σε σχέση με τα 1680x1050 της 5870 δεν δείχνει τίποτα!!!!! Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!!!!!!! Έχουμε βρει την ατάκα που έστειλε όλα τα επιχειρήματα στην ανυπαρξία: "άλλες πλατφόρμες" λες και συγκρίνουμε i7 με P4! Ευσεβείς πόθοι, καλά 'ντάξει...

Τόσο καιρό έχω φάει το κράξιμο της αρκούδας κι εγώ και η nvidia για την 480.

Να αρχίσω τα quotes τώρα να έχουμε flames εδώ; Πάρτε το χαμπάρι, ήρθε ο καιρός να παραδεχτείτε την αλήθεια: Δεν συγκρίνονται οι κάρτες!!!!!!!!!!!! Η nvidia σκίζει ότι βρει μπορστά της! Αν έχετε αξιοπρέπεια μερικοί, καλό θα είναι να μην μιλάτε άλλο.

Πω,πω πλεον δεν ειναι να πουμε τιποτα αμεσως αρπαζεσαι.

Δεν ανεφερα πουθενα οτι η 480 ειναι πιο αργη απο την 5870, ελεος δηλαδη.

Απλα καλο θα ηταν και για τον κοσμο που διαβαζει τοσο καιρο και για αυτον που περιμενει να αγορασει ο ιδιος, οι συγκρισεις να γινονται σε ιδια συστηματα.

Ενημερωτικα ειμαι μεγαλος οπαδος της πρασινης σχεδον απο παντα, απλα βαρεθηκα να περιμενω το Fermi και πηρα 5870 με την οποια, οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Το παραπανω για να μην βλεπεις παντου εχθρους...

Υ.Γ. Εγραψε και ο ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ, που σε κανα μηνα θα πουλαει 5970 και 5870 με waterblock γιατι οι καρτες του ηταν ψυχρες και αθορυβες.

Πω,πω πλεον δεν ειναι να πουμε τιποτα αμεσως αρπαζεσαι.

Δεν ανεφερα πουθενα οτι η 480 ειναι πιο αργη απο την 5870, ελεος δηλαδη.

Απλα καλο θα ηταν και για τον κοσμο που διαβαζει τοσο καιρο και για αυτον που περιμενει να αγορασει ο ιδιος, οι συγκρισεις να γινονται σε ιδια συστηματα.

Ενημερωτικα ειμαι μεγαλος οπαδος της πρασινης σχεδον απο παντα, απλα βαρεθηκα να περιμενω το Fermi και πηρα 5870 με την οποια, οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Το παραπανω για να μην βλεπεις παντου εχθρους...

Υ.Γ. Εγραψε και ο ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ, που σε κανα μηνα θα πουλαει 5970 και 5870 με waterblock γιατι οι καρτες του ηταν ψυχρες και αθορυβες.

Μπα δεν έχω πρόβλημα μαζί σου. Απλά έχουν γραφτεί πολλά και με αφορμή το post σου είπα να γράψω μερικά πράγματα. Μην τρελλαίνεσαι...

Το ξέρω ότι γουστάρεις nvidia, ξαναλέω πως δεν μίλαγα ούτε σκιαγραφούσα εσένα. Απλά επειδή έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα.. να στο πω απλά: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! That's all! :D

Candy εγω βγαζω με την 5970 min πολυ πανω απο τα average της 480 :hehe: (925/1150 εχω 135 average και 110 min) με παρομοιο μηχανημα!

Δες τα αποτελεσματα μου και μετα βγες να ποσταρεις εικονες προσπαθωντας να περασεις μη αντικειμενικες καταστασεις!

58815071.jpg

Uploaded with ImageShack.us

....και ειναι πιο αθορυβη!

Χαχα, καλό ρε seb. ;)

Μισό λεπτό να βρούμε δύο 480 σε sli για να κάνουμε σοβαρή & ανάλογη σύγκριση! Λες να είσαι ακόμα μπροστά σε fps τότε;

Ε? Μια 5970 εχω...δεν εχω σκοπο να πουλησω τιποτα.

Εχω πει για πιο λογο θα αγοραζα nvidia, αλλα και εκει μυριζομαι ναυαγιο!

Χαχα, καλό ρε seb. ;)

Μισό λεπτό να βρούμε δύο 480 σε sli για να κάνουμε σοβαρή & ανάλογη σύγκριση! Λες να είσαι ακόμα μπροστά σε fps τότε;

Πόσα watt θα κάψεις? Πoσα λεφτά θα χώσεις παραπάνω απλά για να αυτοϊκανοποιηθείς ? Ποσα ?

Με μια κάρτα 550 ευρώ από τον Νοέμβριο σου κάνω φέτες την 480...έχω eyefinity, έχω όλα τα πρωτόκολλα ήχου! Είμαι πιο αθόρυβος, λιγότερη κατανάλωση...τι άλλο θες να σου πω?

Εχω πει για πιο λογο θα αγοραζα nvidia, αλλα και εκει μυριζομαι ναυαγιο!

Άσε ρε seb, αφού είναι θέμα χρόνου μέχρι να στήσεις tri-sli με 480!

Και μπορώ κιόλας απο τώρα να φανταστώ τον τίτλο του thread: "GTX 480 tri-sli+3d vision surround=SO COOL THAT HELL ITSELF FROZE!" :p

Πόσα watt θα κάψεις? Πoσα λεφτά θα χώσεις παραπάνω απλά για να αυτοϊκανοποιηθείς ? Ποσα ?

Μπα; Σε έπιασε ο πόνος για την κατανάλωση; Έλα ρε τώρα μιλάς σοβαρά; Έλεος!

Εσύ νομίζεις ότι με την 5970 καίς πολύ λιγότερο ή μήπως θα μετράμε κατανάλωση με βάσει το Furmark?

Τα λεφτά είναι θέμα υποκειμενικό. Εδώ εσύ πήρες 295 την πούλησες, πήρες 5870 την πούλησες και μετά πήρες 5970. Μήπως βγήκες και κερδισμένος από όλη αυτή την διαδικασία;

Πραγματικά είναι εντελώς ειρωνικό να μιλάει για κόστος προς απόδοση κάποιος με το δικό σου "παρελθόν".

Εγώ δεν έχω ανάγκη να.. αυτοϊκανοποιούμαι όπως λες, και ειδικά δε με hardware.

Αν εσύ μπορείς και το κάνεις αυτό, θα ήθελα να μου δείξεις πως!

Τελικα εχετε πολυ γελιο οταν μαλωνετε εσεις οι 2....

@admins/mods... που ειναι βρε, το εικονιδιο με τα pop-corn?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! That's all!

Εμεις μπορουμε ρε φιλε δηλαδη?

Ας φαω μπαν,αυτα που εχω να πω θα τα ακουσεις και εσυ και αλλοι 4-5 εδω μεσα.

Απο τοτε που ξεκινησε η ιστορια με τις νεες καρτες της nVidia δεν εχετε αφησει θεμα για θεμα χωρις να τσακωνεστε,να λετε αρλουμπες και να κανετε σαν μωρα παιδια με κατι αντιδρασεις "Οοοοοχιιι η δικια μου η καρτα ειναι η καλυτερη" "νιανιανιανια" .

Περνετε τις 3 καρτες σας,οκ μεγια σας χαρα σας,να τις χαιρεστε,αλλα και παλι γεμιζετε τα θεματα και κλαιγεστε γιατι ειναι πολυ ζεστες.Λες και οι δικες μας τρεχουν στους -10 .Θα κλαιγεσται γιατι αντι για 100 θα χετε 90 fps,που στην τελικη ουτε τα μισα δεν ειναι real με τις οθονιτσες σας.Λες και εμεις δεν παιξαμε το Crysis με τις 8800gt τοτε και σεις ακομα θα κλαιγεσται επειδη θα βλεπετε 40 fps με τις νεες καρτες.Το παιχνιδι ειναι ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ.Get used to it!!!

Λοιπον ανοιξτε ενα θεμα "ΚΟΛΑΣΗ,ΦΩΤΙΑ,αντε γεια,nVidia εχεις την πρωτια" και ενα "ATI ελα και συ στο παρτυ " και βριστιτε οοοοοσο θελετε και οσο σας το επιτρεπουν οι αρμοδιοι του forum.

Εχω κανει παρακολουθηση θεματος σε 3 νηματα με 470/480 benches και benches ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ρε παιδι μου!!!!Μονο σαχλαμαρες και γκρινιες βλεπω.

Μπορει ενας moderator/administrator να σενιαρει λιγο το θεμα ,να κρατησει τα benchmarks του φιλου μας Borg και καποιες εντυπωσεις απο την καρτα?

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!Να βλεπω ενημερωση θεματος και να ξερω γιατι μπαινω.1 μηνα τωρα χανω τον χρονο μου καθε φορα που μπαινω στο εκαστοτε νημα.Και οχι μονο εγω απ'οτι εχω ακουσει ..... :nono:

Αυτα.

@Borg καλοριζικη και σε ευχαριστουμε για τις δοκιμες. :yes4:

Υ.Γ: Και ως συνηθως θα διαβαζουμε εναν διαλογο μεταξυ των Candyman-Sebastian-SpartanGR για το ποτε θα παρουν τις 3 καρτες,πως θα τις ψυξουν.ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!Παρτε τες και μετα ελατε και δειξτε τες.Μεγεια σας και χαρα σας.

Άσε ρε seb, αφού είναι θέμα χρόνου μέχρι να στήσεις tri-sli με 480!

Και μπορώ κιόλας απο τώρα να φανταστώ τον τίτλο του thread: "GTX 480 tri-sli+3d vision surround=SO COOL THAT HELL ITSELF FROZE!" :p

μάλλον οι πληροφορίες σου είναι λάθος. Αλλά μάλλον ξέρω ποιος φταίει γι αυτα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ!

Λοιπόν τις 5870 της έδωσα 20 ευρώ πιο ακριβά από ότι τις αγόρασα, και την μια 5970 την πούλησα πάλι 40 ακριβά!

Εμεις μπορουμε ρε φιλε δηλαδη?

Ας φαω μπαν,αυτα που εχω να πω θα τα ακουσεις και εσυ και αλλοι 4-5 εδω μεσα.

Κατα πρώτον επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν σου μίλησε και μάλιστα έτσι, θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος.

Πρώτον εγώ προσωπικά ΔΕΝ δέχομαι τις αχαρακτήριστες -ας μην το πω- που γράφεις παρακάτω και βάζεις εμένα στο ίδιο καζάνι με άλλους. Και καλό θα είναι πριν μπεις σε διαδικασία να κάνεις χρακτηρισμούς να είσαι σίγουρος ότι σε "παίρνει".

Απο τοτε που ξεκινησε η ιστορια με τις νεες καρτες της nVidia δεν εχετε αφησει θεμα για θεμα χωρις να τσακωνεστε,να λετε αρλουμπες και να κανετε σαν μωρα παιδια με κατι αντιδρασεις "Οοοοοχιιι η δικια μου η καρτα ειναι η καλυτερη" "νιανιανιανια" .

Θες να κάνουμε quotes; Θες να δούμε αν ΕΓΩ έχω δώσει benchmarks και άπειρα στοιχεία για τις NVIDIA?

Για ψάξε λίγο πριν αρχίσεις να γράφεις ότι συκοφαντία σου κατέβει.

Ποιός γράφει αρλούμπες; Ε; ΠΟΙΟΣ; Για πες μας αφού θες να μας τα πεις.. έξω απο τα δόντια!

Περνετε τις 3 καρτες σας,οκ μεγια σας χαρα σας,να τις χαιρεστε,αλλα και παλι γεμιζετε τα θεματα και κλαιγεστε γιατι ειναι πολυ ζεστες.Λες και οι δικες μας τρεχουν στους -10 .Θα κλαιγεσται γιατι αντι για 100 θα χετε 90 fps,που στην τελικη ουτε τα μισα δεν ειναι real με τις οθονιτσες σας.Λες και εμεις δεν παιξαμε το Crysis με τις 8800gt τοτε και σεις ακομα θα κλαιγεσται επειδη θα βλεπετε 40 fps με τις νεες καρτες.Το παιχνιδι ειναι ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ.Get used to it!!!

Εχεις καταλάβει τι γράφεις, σε ποιούς απευθύνεσαι και κυρίως.. νομίζεις ότι βγάζεις νόημα; Σε ξαναρωτάω σε ποιούς απευθύνεσαι; Σ'εμένα; Γιατί δικό μου quote έκανες!

Λοιπον ανοιξτε ενα θεμα "ΚΟΛΑΣΗ,ΦΩΤΙΑ,αντε γεια,nVidia εχεις την πρωτια" και ενα "ATI ελα και συ στο παρτυ " και βριστιτε οοοοοσο θελετε και οσο σας το επιτρεπουν οι αρμοδιοι του forum.

Είναι προφανές πως έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!!!!!! Εκτός αν το nick μου άλλαξε σε sebastian και δεν το πήρα χαμπάρι!

Εχω κανει παρακολουθηση θεματος σε 3 νηματα με 470/480 benches και benches ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ρε παιδι μου!!!!Μονο σαχλαμαρες και γκρινιες βλεπω.

Ξανά: Θες να κάνουμε quotes; Θες να δούμε αν ΕΓΩ έχω δώσει benchmarks και άπειρα στοιχεία για τις NVIDIA?

Μπορει ενας moderator/administrator να σενιαρει λιγο το θεμα ,να κρατησει τα benchmarks του φιλου μας Borg και καποιες εντυπωσεις απο την καρτα?

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!Να βλεπω ενημερωση θεματος και να ξερω γιατι μπαινω.1 μηνα τωρα χανω τον χρονο μου καθε φορα που μπαινω στο εκαστοτε νημα.Και οχι μονο εγω απ'οτι εχω ακουσει ..... :nono:

Τότε αντί να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ δεξιά κι αριστερά βάζοντας τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι, μπορείς εναλλακτικά να ΜΗΝ παρακολουθείς τα θέματα. Αλλά εσύ προτιμάς να κάνεις υποδείξεις στους mods. Να σου υπενθυμίσω πως το post σου μπορεί να φάει 4-5 κάρτες για 4-5 διαφορετικούς λόγους.

Υ.Γ: Και ως συνηθως θα διαβαζουμε εναν διαλογο μεταξυ των Candyman-Sebastian-SpartanGR για το ποτε θα παρουν τις 3 καρτες,πως θα τις ψυξουν.ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!Παρτε τες και μετα ελατε και δειξτε τες.Μεγεια σας και χαρα σας.

Δεν είμαστε στα καλά μας, έτσι; Πότε ασχολήθηκα εγώ με τον SpartanGR και τον sebastian; Και στο κάτω-κάτω τι ζόρια τραβάς; Γιατί ανακατεύεις το όνομα μου με τους άλλους;

Στα τελευταία 15 posts βλέπω sebastian+candyman να τσακώνονται. Μήπως ήρθε η ώρα για thread-bans για να τελειώνουμε και να μιλήσουν και οι υπόλοιποι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.