Jump to content



Razer Mamba Problem!


FovosGR

Recommended Posts

Καλησπέρα λοιπόν έχω πάρει ένα Razer Mamba ποντίκι και έχω ένα θεματικά το βγάζω λοιπόν από το κουτί το βάζω στο pc το τσεκάρω και πάω να βρω drivers και εκτός από drivers είχε και Firmware Update το οποίο πήγα να το βάλω αλλά με το που ξεκίνησε το ποντίκι έσβησε και δεν παίζει γενικά δεν ανάβει ο φωτισμός στην ροδέλα και είναι νεκρό.

Όταν λοιπόν πάω να το βάλω στο pc από εδώ και πέρα αφού βλέπω ότι δεν παίζει μου το βγάζει σαν άγνωστη συσκευή (λογικό αφού δεν δουλεύει) τεσπα σε αυτήν την περίπτωση μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω το έχει πάθει κανείς η να το στείλω στην εταιρεία να τελειώνει τι θέμα?

*Sory αν έχω κάνει το post μου σε λάθος μέρος.*

Link to comment
Share on other sites

Τι σατανική σύμπτωση! Φίλε έπαθα το ίδιο πρίν 3 μέρες με το mamba μου! Απ'ότι φαίνεται brickare το ποντίκι, πειράχτηκε το firmware και δεν διορθόνεται...παει κατευθείαν RMA ;)

Το θέμα είναι, μπορώ να ζητήσω πιστοτικό 127 ευρώ όπως ειναι τώρα

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Razer-Mamba-5600-Dpi-Wireless-RZ01-00120100-R3G1.htm

ή θα μου δώσουν ~106 ευρώ που έκανε όταν το πήρα;

by the way, είναι όντως σε λάθος μέρος, swap plx στα ηχος, multimedia + input devices

Link to comment
Share on other sites

Επιστροφή και αλλαγή. Από πού το αγόρασες?

Όσο για το Πλαίσιο, πόσο καιρό έχει που το αγόρασες? Ναι, εφόσον το θέλεις, θα σου δώσουν πιστωτικό στη νέα τιμή. Απλά, εφόσον έχει πολύ καιρό που το πήρες, ίσως απλά στο αντικαταστήσουν με ένα ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμάσατε να βάλετε ένα άλλο ποντίκι στο PC και να ξανακάνετε update στο mamba?

Επίσης δείτε και αυτό, ειδικά το μύνημα των windows για unknown device.

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=442&nav=0,29

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο μου είχε συμβεί και με το copperhead αλλά μετά απο επανεκκίνηση που έβγαλε το γνωστό μήνυμα άγνωστης συσκεύης πέρασα drivers κανονικά και ξαναέκανα το firmware update.Από εκέι και πέρα μια χαρά το ποντίκιον.Είσαι σίγουρος οτι ακολούθησες κατά γράμμα τον οδηγό που έχει η razer;Το λέω γιατί πολλοί όπως κι εγώ την έχουν πάθει από απροσεξία.Ανοιξε το help που εγκαθιστάται μαζί με τους drivers του mamba και δές τι ακριβώς λέει στην ενότητα για τα firmware updates για να σιγουρευτείς.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδιά βρήκα λύση στο πρόβλημα από έναν φίλο που το έχει πάθει και αυτός και είχε μιλήσει με την εταιρεία. Λοιπόν το μόνο που πρέπει να γίνει και ας μην δουλεύει το ποντίκι είναι να γίνει το firmware update σε Windows XP 32bit εγώ το έκανα και τώρα παίζει μία χαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!

Πάρτε και μία photo από το γραφείο μου! :)

imag0059m.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.