Jump to content

saijzo

Premium Members
  • Posts

    74
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by saijzo

  1. saijzo

    DELL S2418HN (23.8"/Full HD)

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  2. Πωλείται η οθόνη του τίτλου,δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς.Παραλαβή μόνο από Καλλιθέα Αττικής λόγω έλλειψης χρόνου ή αποστολή μετά από κατάθεση με έξοδα δικά μου.Δέ στέλνω αντικαταβολή. Specs εδώ: https://www.dell.com/ae/business/p/dell-s2418hn-monitor/pd
  3. saijzo

    θεση εργασιας

    Μεγάλε τον μόνο σίγουρο είναι οτι δε θα σου δώσει την απάντηση κανένα forum.Άν δε στείλεις,δε θα μάθεις ποτέ.
  4. saijzo

    Αγορα κινητού Max 350

    Το G4 θεωρητικά δεν έχει πια θέμα με bootloops αλλά το ρισκάρεις;Υπάρχει και το πάντα τίμιο Nexus 5x και με καλή υποστήριξη από roms https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+nexus+5x+32gb
  5. THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG και από corsair k70
  6. saijzo

    Wearable Devices

    Έτοιμος.
  7. saijzo

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Κάνε δεξί κλίκ->edit skin πάνω στο skin που θές να επεξεργαστείς.Λογικά κάπου θα γράφει title ή text=music.Εσύ το αλλάζεις σε μουσική.Για τα εικονίδια θα έχει κάποιο path που αντιστοιχεί στο κατάλληλο εικονίδιο.Προσοχή στις διαστάσεις του.Αν έβαζες ένα Link του skin ή το αρχείο ini ίσως να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο.
  8. Πρώτη μέρα με vdsl και ξεκινήσαμε πολύ καλά χωρίς προβλήματα και με λιγότερο ping από πρίν που είχα adsl κατά 10 ms.
  9. Company of heroes complete pack στα 6.23 και μόνο το παιχνίδι χωρίς τα expansions στα 1,99:D
  10. Στο σύστημα της υπογραφής με το δίσκο γεμάτο κατα 50%
  11. saijzo

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Έχει να κάνει και με το ποιό skin χρησιμοποιείς.Ίσως θέλει να κάνεις edit το ini του skin και να του "πείς" από ποιόν sensor να παίρνει την αντίστοιχη ένδειξη.Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο open hardware monitor που χρησιμοποιώ εγώ.
  12. saijzo

    Diablo 3

    Μόλις βρήκα σε ένα ερείπιο πλοίου στην έρημο(act 2 Stinging Winds) το the black rock ledger page 15 και απ'οτι διαβάζω υπάρχουν και άλλες 5 σελίδες που κάνουν spawn στο συγκεκριμένο σημείο.Λένε πως άν βρείς και τις 6 σχηματίζεται η λέξη dharma από το lost και άλλα κουλά.Απλό easter egg ή έχει να κάνει με κάποιο event?
  13. saijzo

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Χαιρετώ το οργισμένο πλήθος.Μια πρώτη προσπάθεια κι από μένα με το rainmeter και ένα προβληματάκι.Χρησιμοποιώ η μάλλον θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο skin για το utorrent.Αυτή τη στιγμή έχω το kwadrat² το οποίο έχει το ίδιο πρόβλημα με τα υπόλοιπα utorrent skins που έβαλα.Μου δείχνει μόνο κάποια torrent που κάνω seed. Στο spoiler έχω βάλει το ini του skin.Να σημειώσω οτι έχω ακολουθήσει τις οδηγίες πιστέυω σωστά έχοντας απενεργοποιήσει(false) από το utorrent το webui και έχοντας περάσει στο ini το user και το pass.Ελπίζω να ήμουν αρκετά περιεκτικός και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθει:yes4:
  14. saijzo

    Diablo 3

    Χθές το βράδυ μου χακάρανε το λογαριασμό του diablo και συνεπώς και του bnet.Δεν έκανα φίλο κάποιον που δεν έπρεπε,ούτε μπήκα σε public game.Έχασα κάποια αντικείμενα από το stash,τη ψυχραιμία μου καθώς και ότι gold είχα.Ευτυχώς η bliz έκανε και κάτι σωστά σε αυτό το παιχνίδι και μου έκανε γρήγορα reset το password και δεν έχασα κι άλλα.Νομίζω πλέον πως η χρήση του authenticator είναι απαραίτητη.Φυσικά άν δεν είχε κάνει το single player online δε θα γινόταν αυτό.
  15. saijzo

    Diablo 3

    Έχει καταντήσει αηδία αυτό το error 37.Είναι λές και δεν έχουν ξαναφτιάξει online παιχνίδι.
  16. saijzo

    Diablo 3

    Ρε μας δουλεύει ο άλλος με τον wizard?
  17. saijzo

    Diablo 3

    Μου έχει μείνει ένα guest pass.Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ να του το στείλω.
  18. saijzo

    Diablo 3

    Εγώ το περίμενα τρίτη από amazon και μάλλον τρίτη θα έρθει:suicide2:
  19. saijzo

    Deus Ex: Human Revolution

    Με το μηχάνημα της υπογραφής με anisotropic x8 , MLAA antialising και τα υπόλοιπα στο φούλ σε 1920Χ1080 το παιχνίδι τρέχει μια χαρά.Οπου φαίνεται οτι κολλάει ενώ στρίβεις είναι πρόβλημα του γαμε με κάποια configurations.Δεν είναι κάτι το τόσο ενοχλητικό.
  20. saijzo

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Εντάξει.....η μάχη με το kayran δεν παίζεται...μα είναι δυνατόν;κόβω και τα τρία πλοκάμια και μόλις ανεβαίνω στη γεφυρα που δημιουργείται πέφτουν όλοι οι βράχοι πάνω μου.Δεν έγινε μία φορά έγινε πάνω από δέκα.Τα παράτησα πρός το παρόν.Μα τέτοια γκαντεμιά;Ούτε ο επίτιμος να είχε πιάσει στο χέρι του την κόπια μου:wall:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.