Jump to content

asus p4c800 875

zyx

Recommended Posts

παιδια πιες ειναι οι πιο δυνατες ρυθμησεις στο βιος γιατι εγω δεν ξερω απο ιντελ ουτε ο φιλος μου που μολις το εστησε.

περιμενο βοηθεια

Βαζεις για αρχη Usb legacy >OFF

System perfomance >standard

Και μετα περα απο τις βασικες ρυθμισεις στις μνημες οι 3επιλογες κατω απο Burst length ( αυτο που περνει 4 και μονο τιμες , που το βαζουμε 8) δοκιμασε να δεις τι τρεχει σε σενα...προσωπικα προτιμω να τα εχω αυτα auto

Εάν φυσικά το αντέξουν οι μνήμες σου που αν δεν είναι ΒΗ-5/6 με καλό voltage δεν το βλέπω....

Performance mode : Turbo

Performance acceleration mode : Enabled

DRAM Idle timer : Infinite

DRAM refresh mode : 7.8 usec

να ρωτησο και κατι αλλο εχτες ο cpu πηγε 3.2 με 1.675 ειναι 2.6 μαμα. χαλια κοματι ετσι?

με τι μαμα ψυκτρα βεβεα. ε μεχρι ποσο ταση μπορει να φαει ο π4 και μεχρι πια mhz με ντιφολτ ταση θεορητε καλος cpu?

• 2 weeks later...

Aν παει 3,2 -3.3 ενας 2,6 με default ταση και μετα δεχεται την παραπανω ταση (δηλαδη με λιγη ταση παραπανω ανεβαινει και η συχνοτητα) τοτε θεωρειται καλο κομματι..

Αρχική απάντηση από krisiun82 [Σήμερα, στις 00:25]

Aν παει 3,2 -3.3 ενας 2,6 με default ταση και μετα δεχεται την παραπανω ταση (δηλαδη με λιγη ταση παραπανω ανεβαινει και η συχνοτητα) τοτε θεωρειται καλο κομματι..

Σωστόςς...;) παντος για αρχη μην δωσεις πολυ ταση και κακομαθει!!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.