zyx Posted February 3, 2004 #1 Share Posted February 3, 2004 παιδια πιες ειναι οι πιο δυνατες ρυθμησεις στο βιος γιατι εγω δεν ξερω απο ιντελ ουτε ο φιλος μου που μολις το εστησε.περιμενο βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted February 3, 2004 #2 Share Posted February 3, 2004 Βαζεις για αρχη Usb legacy >OFF System perfomance >standardΚαι μετα περα απο τις βασικες ρυθμισεις στις μνημες οι 3επιλογες κατω απο Burst length ( αυτο που περνει 4 και μονο τιμες , που το βαζουμε 8) δοκιμασε να δεις τι τρεχει σε σενα...προσωπικα προτιμω να τα εχω αυτα auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Posted February 3, 2004 #3 Share Posted February 3, 2004 Εάν φυσικά το αντέξουν οι μνήμες σου που αν δεν είναι ΒΗ-5/6 με καλό voltage δεν το βλέπω....Performance mode : TurboPerformance acceleration mode : EnabledDRAM Idle timer : InfiniteDRAM refresh mode : 7.8 usec Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted February 4, 2004 Author #4 Share Posted February 4, 2004 να ρωτησο και κατι αλλο εχτες ο cpu πηγε 3.2 με 1.675 ειναι 2.6 μαμα. χαλια κοματι ετσι?με τι μαμα ψυκτρα βεβεα. ε μεχρι ποσο ταση μπορει να φαει ο π4 και μεχρι πια mhz με ντιφολτ ταση θεορητε καλος cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted February 18, 2004 #5 Share Posted February 18, 2004 Μη βάζεις τόση πολλή τάση,με 1.57-1.6 καλά είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Posted February 19, 2004 #6 Share Posted February 19, 2004 Aν παει 3,2 -3.3 ενας 2,6 με default ταση και μετα δεχεται την παραπανω ταση (δηλαδη με λιγη ταση παραπανω ανεβαινει και η συχνοτητα) τοτε θεωρειται καλο κομματι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted February 19, 2004 #7 Share Posted February 19, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 [Σήμερα, στις 00:25] Aν παει 3,2 -3.3 ενας 2,6 με default ταση και μετα δεχεται την παραπανω ταση (δηλαδη με λιγη ταση παραπανω ανεβαινει και η συχνοτητα) τοτε θεωρειται καλο κομματι.. Σωστόςς... παντος για αρχη μην δωσεις πολυ ταση και κακομαθει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.