Jump to content



Πρόβλημα με τροφοδοτικό...


JiMk

Recommended Posts

Απο τότε που πήρα το DFI με ανησυχούσε η αστάθεια του επεξεργαστή σε πλήρες φορτίο.....

πχ. 12.5χ200 default mobo/ram δηλαδή με το που ανοίγω prime95 μέσα σε 2-3 λεπτά έχει φάει restart. το έκανε... 1.....2.... λέω δε μπορεί.... τι 550watt εχω.... μετράω και έχω τα εξής.

+3.3: 3.27

+12: 11.94

+5: 5.04

Πριν με το Abit είχα... 3.35,11.95,5.05

Έπαθα ΣΟΚ.. γιατι να έχει πέσει τόσο πολύ η +3.3 ?????

:mad:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη "παπακια" εισαι σταθερος στα 2500 αμα τρως και ρεσταρτ , αυτο ειναι το ενα συμπερσμα.

Το αλλο ειναι οτι τελικα οπως το εχω ξαναπει καλο αγιο το αντεκ αντεκ εχω και εγω αλλα τασεις υψηλες δεν εχει αλλα κουραφεξαλα ολα..ειδικα εαν μετρας με πολυμετρο τοτε "παπακια" τροφοδοτικο .....

Γνωμη μου εαν ποτε αποφασισεις να μας πεις που εισαι σταθερα και τι στα αληθεια γινεται στο συστημα σου μονο τοτε θα σου πουμε τι να βαλεις αγγελια.....:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια,για μια φορα ας ειμαστε λιγο σοβαροι στο προβλημα του παιδιου.

Ειπε οτι στα 2500 ηταν σταθερος με την αμπιτ οχι με την dfi

Η dfi δεν δινει 2.3 ταση στον επεξργαστη ,και γιαυτο δεν ειναι σταθερος:innocent: :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν σταθερός 2530 με 1.87 με την Abit....... με την DFI δεν το στεθεροποίησα ποτέ... τουλάχιστον όχι με prime. Όποιος θέλει να με βοηθήσει ας με βοηθήσει, όποιος δεν γουστάρει ας έρθει να με κοροιδέψει στο μσν και όχι στο φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Ενω εσυ απο οτι βλεπω οταν σου ζητανε κατι στα σοβαρα και μπορεις να βοηθησεις ειδαμε τρεχεις να προλαβεις..οχι να βοηθησεις ομως αλλα για να πεις και τι εγινε να παει να "συνουσιαστει" ο αλλος δεν εχω προβλημα εγω και αφου κανεις 30 ποστ σπαμμινκ για το πσσο καλος αλλα οχι σταθερος o/cer εισαι πετας και κατι ασχετο ...τσπ εμεις δηλαδη λιγο σπαμμινκ δεν χρειαζομαστε μονο 1105 ποστ εχω θελω αλλα 28895 μολις για να φτασω τα 30Κ και να γινω moderator....αμαν τι ξεστομησα τωρα ειπα το κρυφο μυστικο στα 30Κ γινεσαι moderator ωχου α ε ου τι ειπα ( σορρυ παιδια μου ξεφυγε...) .....Και το βασικοτερο ειναι που γινεσαι mod ....ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.