Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ DVD PLEXTOR 708A (x8)


JOHNOLE

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι, γειά σας,

έχω αγοράσει το DVD εγγραφής PLEXTOR 708A (x8) εδώ και ενάμιση μήνα και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα, τα οποία είναι:

1. δεν μου γράφει τα απλά CD δισκάκια που έχω, μάρκας Imation. Mάλιστα το παράξενο εδώ είναι οτι μου βγάζει και μήνυμα οτι δεν χωρούν όλα τα δεδομένα στο δισκάκι, παρόλο που ποτέ δεν γεμίζω μέχρι τέρμα το δισκάκι.

Όταν όμως,έβαλα κάτι καλά TDK, τα έγραψε αμέσως.

2. Δυσκολεύεται και με τα δισκάκια DVD, δηλαδή 1 γράφει, στο δεύτερο συνήθως κολλάει.

Προσπαθώ να βρώ αν είναι κάποιο πρόβλημα του προγράμματος (χρησιμοποιώ το NERO 6.0) ή του μηχανήματος. Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορώ να κανω για να βρώ, αν και που, υπάρχει το πρόβλημα?

:'( :'( :'(

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, χθές βράδυ έγιναν οι εξής ενέργειες:

1. έκανα update το firmware του αντιγραφικού και έβαλα το 1.4. Δοκίμασα να γράψω 2 φορές 2 δισκάκια αλλά τίποτα, λίγο μετά την μέση κολλούσε η εγγραφή.

2. απεγκατέστησα το Nero 6 και έβαλα την έκδοση 6.3.0.2. Δοκίμασα να ξαναγράψω 2 φορές αλλά πάλι τίποτα. Λίγο πριν το τέλος κολλούσε η εγγραφή.

3. έκανα το εξής «κουφό»: άνοιξα τον υπολογιστή, αποσύνδεσα το αντιγραφικό για πέντε λεπτά περίπου και μετά το ξανασύνδεσα. Ε, σας πληροφορώ οτι το αντιγραφικό απο τότε δουλεύει κανονικά, έγραψα 3 δισκάκια κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό το κουφό το είχα ξανακάνει στο παρελθόν με το παλιό μου αντιγραφικό γιαυτό και το θυμήθηκα και το ξαναέκανα. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, πάντως το IDE καλώδιο ήταν καλά τοποθέτημένο στην φίσα όπως και το καλώδιο της τροφοδόσιας. Βέβαια, σήμερα το βράδυ θα ξαναδοκιμάσω να γράψω δισκάκι, έχω ενα επανεγγράψιμο που το έχω «ζαλίσει», οπότε θα δούμε αν θεραπεύτηκε η κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως του άλλαξες θέση;

Oxι, σιγά μην καθόμουν να αλλάζω θέση στα Drives. Εκτός αν έχει τόσο σημασία και πρέπει να το βάλω σαν "master". Aλλά μέχρι τώρα δούλευε κανονικά.

Απλώς, μου είχε ξανατύχει και λέω "δεν το ξανακάνω". Για την ώρα δουλεύει καλά, θα δούμε. Οχι τίποτα άλλο αλλά στεναχωριέμαι γιατί είναι καινούργιο το DVD.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.