Jump to content



5850 συμπεριφορα ανεμιστηρα


deNordic

Recommended Posts

Εχω παρατηρησει οταν τρεχω π.χ OCCT Gpu stress , οτι το ανεμιστηρακι παρ'ολο που το εχω 60% ~3500RPM , καπου καπου βγαζει εναν ηχο που σου δινει να καταλαβεις οτι λειτουργει πιο γρηγορα.. και οντως οι στροφες εκτινασσονται στις 4500 (για 1 δευτερολεπτο) Αυτο γινεται οταν τρεχω το stress tool και κανω drag ενα window σε μια αλλη θεση , το gpu load πεφτει κατα 10-20% και το ανεμιστηρακι ανεβαζει στροφες παρ'ολο που ειναι ρυθμισμενο σε μια στανταρ ταχυτητα π.χ 60% . Ειναι λογικο η κατι παιζει;

Link to comment
Share on other sites

αυτό πάει να πει ότι το ανεμιστηράκι πρέπει να ανεβάσει και άλλο της στροφές ώστε να ψύξει καλύτερα την κάρτα ... και αυτό είναι το χαρακτηριστικό για να καταλάβεις ότι θέλει υψηλότερες στροφές δεν είναι τίποτα. το έχω πάθει και εγώ με την 5870 και έψαχνα να δω στο δωμάτιο τι κάνει έτσι :rofl:

edit

αλλά δεν μας λές τι θερμοκρασίες χτυπάει η κάρτα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.