Jump to content



Ποιο Dell netbook με 6 cell μπαταρια?


Astakos

Recommended Posts

Καλησπερα.. Για να προλαβω ασκοπες αντιπαραθεσεις, οι atom υπερκαλυπτουν τις αναγκες μου για την χρηση που το θελω.Επισης προσφατα μου προεκυψε φετιχ με την dell..

Το προβλημα μου ειναι με την σειρα inspiron [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Dell_Inspiron_Mini_Series[/ame] ,τις 6cell μπαταριες κ τα ελληνικα sites που δεν ξερουν ποιο μοντελο πουλανε και ποιο εχουν φωτογραφια...

Επειδη πετυχα πολλα διαφορετικα revision ξερετε αν υπαρχει καποιο 10αρι με αξιολογη αυτονομια(6cell),χωρις η μπαταρια να κρεμεται σαν τσαμπι?

Link to comment
Share on other sites

Μην κοιτάς μόνο τον Atom, αυτός θα σε καλύψει. Κοίτα αν σε καλύπτει το 1024x600 αλλιώς πήγαινε σε 1366x768, είναι πολύ πρακτικότερο :)

Το σκεφτηκα και κοιτουσα αυτο αλλα παιζοντας με 10αρια δε μου κακοφανηκε..

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον jpavly πως το 11άρι είναι πολύ καλύτερο.

Από 10άρι Acer πέρασα σε 11άρι και πραγματικά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.

Το καταλαβαίνεις στο σερφάρισμα και όταν επεξεργάζεσαι κείμενα.

Επίσης πρόσεξε πολύ και τα πλήκτρα αν έχεις μεγάλα δάκτυλα, προτίμησε φαρδύ πληκτρολόγιο αλλιώς θα πατάς ένα και θα γράφεις 2 γράμματα μαζεμένα.

Link to comment
Share on other sites

Μακριά απ το mini 10....κανονικά έπρεπε να το έχουνε ανακαλέσει

Πες τπτ παραπανω βρε...

240ε με 3 Έτη Collect and Return εγγυηση και dell εμφανιση μου φαινεται καλο.. μεχρι και στην παραλια το κουβαλαω.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω βαρεθεί να καλώ dell για board, δίσκο και μετά ολική αντ/ση. Όπως τα ΜΙΝΙ 9 βγήκαν όλα ζαβά (συμμετείχαν στο failure rate stats λόγω δίσκου) έτσι κι αυτά έχουν το προβληματάκι τους. Βέβαια η dell στ' αλλάζει (αφού αλλάξουν 3 φορές board) με κάποιο πρόσφατο rev, αλλά στα ράφια υπάρχει πολλή στοκαδούρα έτσι όπως έχει κόψει η κίνηση και κάποια είναι από την πρώτη εισαγωγή ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.