Jump to content

Foxconn Flaming Blade GTI


s0me0ne
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θα χρειαστώ πολλά από τα φώτα σας guys!Λοιπό έχω την Foxconn flaming GTI και τα χω δει όλα.Και οι super τεχνικοί από το Πλαίσιο μου λένε να την πάω από κει να την δουν από κοντά και δεν βοηθάνε..!!

Καταρχάς, η μητρική χάνει ρυθμίσεις στο BIOS και τρώω Error Loading OS αν κλείσω το ρεύμα του τροφοδοτικού από πίσω...Επιπλέον,έχω κάνει φρέσκο install windows 7 64-bit με 3gb ram και στο BIOS αναγνωρίζει 2gb.Επίσης μέσα στα windows βλέπει ότι έχω 3gb πάνω αλλά λέει 2GB usable!!!Παίζει κάποια ρύθμιση εδώ???

Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι ξεχνάει μέχρι και το όνομα της η mobo όταν κλέινω το ρεύμα.Δηλαδή όταν πέφτει το ρεύμα ή όταν βγάζω το καλώδιο του τροφοδοτικού -------->>> FORMAT ????!Και παίρνω στο Πλαίσιο και μου λένε φέρτην εδώ..Εν τω μεταξύ ένας φίλος μου έχει την ίδια mobo φρεσκοαγορασμένη και έχει το ίδιο πρόβλημα με το ρεύμα - απώλεια μνήμης!!!!!

Καμιά ιδέα?? :S :S

Link to comment
Share on other sites

Ναι θα κάνω ένα BIOS update!Αλλά να είναι η μπαταρία??Και ο φίλος μου μόλις είχε πάρει την mobo από πλαίσιο φρέσκια και είχε το ίδιο.Δηλαδή λίγο αδύνατο να φταίει η μπαταρία εξαρχής!!!

Link to comment
Share on other sites

Γενικά αυτό που αναφέρεις έχει να κάνει κυρίως με μπαταρία.

Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα σε μια Asus και λύθηκε με καινούργια μπαταρία.

Βάλε την, κάνε bios update και αν εξακολουθήσει το prob, rma.

Edited by HeaDChargR
Link to comment
Share on other sites

Παίδες sorry για το spam!!Αλλά καμιά ιδέα για τις RAM παίζει???

Έχω κάνει με 2 προγράμματα τεστ (BurnIn Test) και δεν μου βγάζουν πρόβλημα.Τα windows 7 64-bit

βλέπουν ότι έχω 3GB αλλά λένε 2GB usable!!!Επίσης στο BIOS μου λέει ότι έχω 2GB RAM και στην 1η μαύρη οθόνη που φορτώνει το PC έχω 2GB.Ρύθμιση στο BIOS δεν βρήκα κάτι όπως Memory Remap.Τα timings είναι στο προκαθορισμένο και δεν κάνω OverClock...

To pc-build μου είναι:

Foxconn Flaming Blade GTI

CORSAIR TR3X3G1333C9 XMS3 DDR3 3GB

i7 930 2.8ghz

PSU : Thermaltake 480w

GPU : ATI 4670

OS : windows 7 64-bit

Link to comment
Share on other sites

Bios update εκανες που σου ειπαν σχεδον ολοι?????

αν δεν δοκιμασεις ολα αυτα που σου ειπαμε δεν μπορουμε να σου πουμε κατι αλλο.......δοκιμασε πρωτα αυτα και μετα βλεπουμε....με το να λες "δεν νομιζω να ειναι η μπαταρια" χωρις να το εχεις δοκιμασει δεν κανουμε τπτ......πρεπει να το συγουρεψεις για να παμε παρακατω.

ξεκινα με bios update

Link to comment
Share on other sites

Λοιπό έκανα BIOS update στην τελευταία έκδοση που έχει η Foxconn και τίποτα!!!Όυτε το πρόβλημα με την απώλεια μνήμης - Clear CMOS χωρίς λόγο διορθώθηκε ούτε χρησιμοποιώ και τα 3 GB ram.RMA ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...