Jump to content



Πρόταση για ανεμιστήρες 120mm


elvor

Recommended Posts

Ψάχνω να αγοράσω 3 ανεμιστήρες 120μμ για να τους τοποθετήσω σε ένα 3πλο ψυγείο thermochill. Μετά από μια σύντομη βόλτα στις κοντινές περιοχές στην Θεσ/νίκη δεν βρήκα κάτι καλό, τιμές κοντά στα 12 για noname made in china. Υπαρχουν κάποιες προτάσεις;

Link to comment
Share on other sites

Ψαχνω και εγω elvor και συμφωνα με τον chroma βρηκε στη Δωδεκανησου 12αρηδες μαρκας Pelco. Καπου στα 8 Ευρω περιπου ο ενας κοστιζει. Τωρα για θορυβο θα σε γελασω..

Αν βρεις κατι αλλο ενημερωσε:)

Link to comment
Share on other sites

Pelko motors rulez. Aν μπορεις παρε τους χοντρουληδες τους 12αρηδες, δουλεουν στα 5 volt εντελως αθορυβα και στα 12 απλα δεν πιανονται. :D Τα προστατευτικα grill ειναι απαραιτητα κατα την γνωμη μου απο αποψη ασφαλειας πρωτα και μετα εμφανισης.

Link to comment
Share on other sites

Ο χοντρουλης 12αρης Pelko motors που ειχα πισω στο κουτι για πολυ καιρο να βγαζει αερα στα 5 volt δουλευε τελεια και αθορυβα. Τωρα τον εχω αντικαταστησει με εναν λεπτο 12αρη Pelko motors ο οποιος δουλευει στα 12, δεν το εχω τεσταρει αυτον στα 5.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.