Jump to content



Συστημα ψηξης και τροφοδοτικο


kotel

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολη την κοινωτητα του TheLab.gr θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα καθως αποφασισα προσφατα να φτιαξω ενα καινουργιο υπολογιστη καθως ο παλιο μας αφησε χρονους...Εχω κανει ενα προχειρο υπολογισμο της κεντρικης μοναδας..Θα ηθελα λοιπον εδω μια βοηθεια καθως δεν ξερω τι συστημα τροφοδοσιας και τι τροφοδοτικο να επιλεξω....Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα....σ.σ το πορτοφολι ειναι περιορισμενο..Ευχαριστω προκαταβολικα ολους σας..

Untitled-2-1.png

Link to comment
Share on other sites

Σύστημα τροφοδοσίας εννοείς το πολυμπριζο ή ups?

Για μνήμες προτίμησε 2χ2 και οχι 4χ1.

Απότι βλέπω προτιμάς το κίτρινο μαγαζί οπότε για τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806700

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806742

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου...μαλλον το πρωτο απο τις δυο επιλογες θα διαλεξω...παντως σημερα ολοκρηρωσα το συστημα και θελω να μου πειτε μια γνωμη..πως το βρισκετε η αν θα κανατε καποιες αλλαγες..Οσον αφορα την μνημη αφησα μια 2gb για αρχη και μετα βλεπουμε με προοπτικη να γινει 4gb οσο για το case που λειπει το εχω ηδη.

Για ριχτε γνωμες...

1-4.png

Link to comment
Share on other sites

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά διπύρηνος επεξεργαστής εν έτει 2010 ακόμα και με σφιχτό budget δεν προτείνεται καθόλου.

Τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μια πολύ πιο ισχυρή σύνθεση με AMD 4πύρηνο. Πες για τι χρήση τον θέλεις και αν ενδιαφέρεσαι για overclocking (extra έξοδα όπως ψύκτρα επεξεργαστή ίσως να μη χρειαστούν τότε).

Κάρτα ήχου αν δεν είσαι επαγγελματίας δε χρειάζεται. Κάρτα γραφικών επίσης αν δεν παίζεις παιχνίδια σου κάνει και μια ενσωματωμένη στη motherboard.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη.Το budget ειναι μεχρι 550 ευρω...αυστηρα.Ο Η/Υ ειναι κυριως για gaming μην φανταστειτε τρελα πραγματα.Το μεγιστο κανενα World of Warcraft.Για overclocking δεν ενδιαφερομαι. Θελω ενα πισι που να αντεξει και να με βγαλει 4-5 χρονια. Περιφερειακα , οθονες ,ποντικια κτλπα τα εχω οπως και το case.καρτα ηχου χρειαζομαι αρκετα καλη.Αν μπορει καποιος να μου φτιαξει ενα συστημα με budget το πολυ μεχρι 550 ευρω θα με βοηθουσε ιδιαιτερα.Οσον αφορα τωρα τους amd δεν ξερω και δεν μπορω να εκφερω αποψη 3 pc που εχω αλλαξει ολα της ιντελ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.