Jump to content



Επιτελους ηρθε...


unseen

Recommended Posts

Mετα απο αρκετο καιρο ανυπομονισιας μου ηρθε το peltier 226watt απο dangerden.

Nα και μερικες photo απο τα πολυ προχειρα πρωτα πειραματα. Στα γρηγορα λοιπον χρησιμοποιησα δυο πλακες χαλκου αφου το μπλοκ που ειχα ηταν μικροτερο απο 50χ50 και ετσι ηθελε πατεντα και για τροφοδοτικο ενα του κ@λου οπως θα δειτε και παρακατω.

post-60-1416070772,0683_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Xm xm unseen παρατηρω οτι το τελευταιο καιρο μας μπριζωνεις πολυ και δεν κανει....Μεγεια σου λοιπον ( εγω ακομα περιμενω το δικο μου πελτιερ... γ@μω τα κονε μου). [πλακα] Εχω ευκαιρο εναν Α64 3400+ εαν θες φερτο να το δοκιμασουμε [μαυρο χιουμορ].Παντως εχω μια ΜΣΙ κτ400 και εναν 2000+ οτι πρεπει για "κρυωμα" η "καψιμο" εαν θες το δοκιμαζουμε.Το τροφοδοτικο φερτο λιγο μια μερα να το παλεψω.........

Link to comment
Share on other sites

-55 Είναι η θερμοκρασία ή δεν βλέπω καλά ? Μεγειά κι από μένα και ελπίζω να πάει καλά η δουλειά ! Α ! Επίσης έχω ακούσει ότι τα πελτιερ μπορεί να γίνουν επικύνδινα αν δεν ψύχονται σωστά, έχω ακούσει ότι μπορεί να αντιστραφεί ο τρόπος ψήξης δηλαδή εκεί που βγάζει το κρύα να βγάζει ζεστό και αντίθετα και γιαυτό πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί.

Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Link to comment
Share on other sites

Καλά έχεις γίνει μανιακός την extreme ψύξης σου έγινε έμονη ιδέα :D

Ιδεα μου ειναι η εχεις τρυπήσει τις τρύπες στον χαλκο σε μικρότερες αποστασεις?

Παταει καλά το μπλόκ έτσι? Με αλλο πιό μεγάλο μπλο θα πήγαινε καλύτερα? Με μεγαλύτερες τάσεις στην τροφοδοσία του ΤΕΚ θα έχεις καλύτερα αποτελ'εσματα

Καλή συνέχεια:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.