johns Φεβρουάριος 23, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Αρκετα καλο Whodini .!!!!Mα τι εχεις βαλει στο νερο και ειναι θωλο.????????πολυ μ' αρεσει το ψυγειο σου απο τι αμαξι ειναι η ειναι ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 23, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Φιλε greekfragma οι σωληνες σου πρεπει να ειναι 12 χιλ οπως ειπε πολυ σωστα ο johns αλλιως θα εχεις προβλημα και με τα μποκ του 11 και με τις αντλιες! Βασικα 12 εσωτερικη και 16 εξωτερικη ειναι η προτεινωμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 23, 2004 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Εγω εχω 12 εσωτερικη 14 εξωτερικη διαμετρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 23, 2004 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 Εγω εχω 12 εσωτερικη 14 εξωτερικη διαμετρο.. Απλο αλφαδολαστιχο ειναι αυτο .Δεν ειναι αρκετα σκληρο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 23, 2004 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Δεν ειναι και πολυ σκληρο αλλα ουτε και μαλακο μπορεις να το πεις..Εκτος απο tygon υπαρχει καμια μεση λυση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 23, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 Eheim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whodini Φεβρουάριος 25, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 sorry για την καθηστερηση αλλα ειμαι φανταρος & σημερα βγηκα.1. η διαμετρος των σωληνων ειναι 1/2" εσσωτερικη.2. χρησιμοποιω απλο απεσταγμενο νερακι.3.το υλικο των σωληνων ειναι clearflex 60. tygon ποιοτητα αλλα πιο φτηνο. ειναι αρκετα ευκαμπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 25, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Whodini 2. χρησιμοποιω απλο απεσταγμενο νερακι.Το απεσταγμένο νεράκι δεν είναι και τόσο εύκολο να το βρεις. Aλήθεια από που το ψώνισες? (όχι απιονισμένο)3.το υλικo των σωληνων είναι clearflex 60. tygon ποιοτητα αλλα πιο φτηνο. ειναι αρκετα ευκαμπτο. Τους Clearflex από εξωτερικό τους πήρες ή Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whodini Φεβρουάριος 25, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 απεσταγμενο νερο, ο πατερας μου εχει βενζιναδικο και το χρησιμοποιουν εκει για μπαταριες αυτοκινητων.το clearflex οπως και ολα τα αλλα μου κομματια τα πηρα απο dangerden.com. κατι που ξεχασα να σας πω ειναι οτι το συστημα μου δεν ειναι το πρωτο που φτιαχνω, αλλα ειναι το πρωτο με reservoir, το πρωτο μου συστημα ηταν μονο για cpu cooling και ηταν βασισμενο σε T-line. αυτο εδω ειναι τουλαχιστον 2 μηνων, ισως 3. το επομενο μου upgrade θα ειναι καιινουργιο cpu block, ελπιζω να καταφερω να βρω το cascade του cathar για οσους το γνωριζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 25, 2004 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Whodini απεσταγμενο νερο, ο πατερας μου εχει βενζιναδικο και το χρησιμοποιουν εκει για μπαταριες αυτοκινητων. το clearflex οπως και ολα τα αλλα μου κομματια τα πηρα απο dangerden.com. κατι που ξεχασα να σας πω ειναι οτι το συστημα μου δεν ειναι το πρωτο που φτιαχνω, αλλα ειναι το πρωτο με reservoir, το πρωτο μου συστημα ηταν μονο για cpu cooling και ηταν βασισμενο σε T-line. αυτο εδω ειναι τουλαχιστον 2 μηνων, ισως 3. το επομενο μου upgrade θα ειναι καιινουργιο cpu block, ελπιζω να καταφερω να βρω το cascade του cathar για οσους το γνωριζουν. Γιατι δεν προτιμας τον 11 ειναι εξισου καλο και σιγουρα φτηνοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2004 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αν δεν το ειχα ταξει ηδη σε ενα φιλο το cascade θα στο εδινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whodini Φεβρουάριος 25, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 αν για καποιο λογο ο φιλος σου δεν το θελει με μεγαλη μου χαρα θα το αγοραζα σε παρακαλω ενημερωσε με γιατι ειναι πολυ δυσευρετο το μαλακισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2004 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Ναι το ξερω.Θα σε ειδοποιησω σε 1-2 βδομαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 25, 2004 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Whodini απεσταγμενο νερο, ο πατερας μου εχει βενζιναδικο και το χρησιμοποιουν εκει για μπαταριες αυτοκινητων.τότε μάλλον απιονισμένο θα είναι και όχι απεσταγμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whodini Φεβρουάριος 25, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2004 να τον ρωτησω και να σου πω σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.