Jump to content



κενή λίστα στη Διαχείριση συσκευών (device manager)


anubis

Recommended Posts

σε laptop με Win XP Home (δυστυχώς!) SP3, είναι κενή η λίστα με τις συσκευές. Το είδα όταν διαπίστωσα ότι είναι εξαφανισμένος ο Ethernet Adapter και πήγα να τον ψάξω.

Έχω ήδη κάνει μεγάλη έρευνα στο net για λύσεις από ξένα site, αλλά όλα αυτά που πρότειναν, είτε τα είχα ήδη δοκιμάσει, είτε δεν έγινε κάτι όταν τα δοκίμασα.

Να σημειωθεί ότι επειδή είναι Home, δεν μπορώ να κάνω repair στην εγκατάσταση των Windows. Πράγμα το οποίο ίσως να έλυνε το πρόβλημα. Καμμιά ιδέα? Εκτός του format εννοείται, αλλιώς θα το είχα ήδη πραγματοποιήσει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι "λύσεις" έχεις βρει από forum και site, εγώ σου δίνω επίσημα άρθρα από MS, τα οποία έχουν δουλέψει σε εμένα:

No Items Appear in the Device Manager List When You Open It

http://support.microsoft.com/kb/311504

Device Manager and Network Connections may be blank after you install Windows XP Service Pack 3

http://support.microsoft.com/kb/953791

Device Manager may not show any devices and Network Connections may not show any network connections after you install Windows XP Service Pack 3 (SP3)

http://support.microsoft.com/kb/953979

Link to comment
Share on other sites

η πρώτη λύση που προτείνεις, είναι μια από αυτές που έκανα ήδη και δε δούλεψαν. Δοκιμάζω την τρίτη τώρα, γιατί εκ περιγραφής, ταιριάζει περισσότερο στο πρόβλημα, και ενημερώνω για το αποτέλεσμα... Ευχαριστώ

μπα! έκανα ό,τι ακριβώς λέει η Microsoft στις οδηγίες, αλλά εξακολουθώ να μη βλέπω συσκευές και συνδέσεις δικτύου/προσαρμογείς. ΓΜΤ!!!

ούτε το δεύτερο δούλεψε ! Δε βρέθηκε καμία τιμή στη registry που να περιέχει το $%&'()*+ Τι να κάνω ρε γμτ? :flag:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.