Jump to content



Ασυρματη συνδεση


geotsi

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους τους χρηστες. Εχω ενα προβλημα που ισως να μπορειτε να με βοηθησετε...... Εχω ασυρματο router με τον οποιο συνδεω ( φυσικη συνδεση) τον υπολογιστη μου. Τωρα, προσπαθω να συνδεσω και το laptop μου ( Toshiba Satellite). Αγορασα τρεις καρτες, Linksys, Netgear kai Belkin. Και οι τρεις 32 βιτ, 11Μβ. Και με τις τρεις εχω το ιδιο ακριβως προβλημα. Να τι συμβαινει. Φορτωνω τον οδηγο και κανω επανεκινηση αφου χωσω την καρτα. Ανοιγουν τα Παρθυρια, βρισκουν και αναγνωριζουν την καρτα, πανε να φορτωσουν τον οδηγο και εκει μου δινουν το μυνημα οτι δεν μπορουν να φορτωσουν τον φακελο, χαιρεται! Προβανως καποιο προβλημε υπαρχει με το λογισμικο, αλλα τι;

Αν εχετε καποια ιδεα, θα ζαρω πολυ να την ακουσω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γιωργος

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, καλως σας βρηκα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Το laptop μου εχει WinXP. Ναι, φορτνω τουσ οδηγους, κανω επανεκινηση και ψαχνει παλι για οδηγους. Η καρτα ( η τελευταια που πηρα) ειναι η Belkin PCMCIA Wireless, 802.11b. Νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο laptop ου, γιατι, το CD-ROM ερχεται και με ενα μικρο διαγνωστικο προγραμματακι, εκτος απο τον οδηγο. Παει λοιπον και φορτωνει, βαζει εικονειδιο στην επιφανεια εργασιας μου, αλλα ουτε αυτο δεν μπορω να ανοιξω.

Και παλι ευχαριστω,

Γιωργος

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που δουλεύει σχεδόν πάντα σε τέτοιου είδους "κολλήματα" είναι η επανεγκατάσταση των Windows , με την κάρτα ασ. δικτύωσης παρούσα ( δηλ. να εγκαταστήσεις τα Windows από την αρχή , έχοντας την κάρτα συνδεδεμένη κατά την εγκατάσταση των Windows ).

Link to comment
Share on other sites

Και εγω το σκεφτηκα, αλλα δεν εχω το CD-ROM με τα προγραμμα. Ηρθαν φορτωμενα και δεν σου δινουν αντιγραφο εδω. Πρεπει να το παω στην Τοσιμπα για κατι τετοιο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει τίποτα για download στο site της Toshiba?

Κάπου υπάρχουν σίγουρα on-line.

Επόμενη λύση είναι να βρείς το chipset της κάρτας , να κατεβάσεις από κάποιο site το λογισμικό που λειτουργεί με αυτό το τσιπάκι , και έπειτα Windows Setup από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γεια σας και παλι. Μια απλη σημειωση για να πω ευχαριστω σε ολους οσους μπηκαν στον κοπο να απαντησουν και ειδικα στον billpepas. Εκανα αυτο που μου προτεινε και δουλεωε μια χαρα.

Ευχαριστω

Γιωργος

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.