Jump to content



Video converter με υποστηρικη hardware acceleration??


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Έχεις το AVIVO της ίδιας την AMD. Από εκεί και πέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Cyberlink MediaShow Espresso που είναι και για ΑΤΙ και για NVidia. Ειδικά για Nvidia και CUDA υπάρχουν μερικές επιπλέον εφαρμογές όπως το δωρεάν mediacoder (υπάρχει έκδοση cuda).

Link to comment
Share on other sites

Πήγα να χρησιμοποιήσω το avivo απο τον catalyst αλλά ότι αρχείο και να βάλω λέει πως δεν υποστηρίζεται ο τύπος του.Δοκίμασα wmv,avi,mkv .Όλα unsupported.Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες.Thanks

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω ότι θα πέσει φωτιά να με κάψει, αλλά αν ψάχνεις κάποια λύση για πολύ, πάρα πολύ encoding, βρες μια μεταχειρισμένη NVidia και βάλε την δίπλα στην 5850. Θα έχεις περισσότερες επιλογές και τώρα και στο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

δεν πρόκειται να κάνω τόσο πολύ enconding ώστε να πάρω επιπλέον κάρτα.απλά έτυχε τώρα τελευταία και είναι κρίμα να κάθεται όλη την ώρα η κάρτα και να τα κάνει όλα ο cpu.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς αυτο ήθελα να κάνω και εγώ μιας και απο αυτα που εβλεπα το να κάνεις encode με cpu σε σχέση με τη gpu είχε μεγάλη διαφορά όσο αφορα το χρόνο περάτωσης. Δοκίμασα τα Cyberlink Power Director και Cyberlink MediaEspresso 6 αλλά δυστηχώς και τα 2 ενώ υποστιρίζουν την σειρά ATI HD5800 πρέπει να εγκαταστήσεις το Avivo για να έχεις gpu optimization, το avivo όμως υποστιρίζει μέχρι και τη σειρά DH4000.

Η αλήθεια είναι οτι δοκίμασα να εγκαταστήσω το avivo για να δω τι γίνεται και σε ενα video (δεν θυμάμαι ποσα λεπτα ήταν) το αποτελεσμα ήταν:

περάτωση της εργασίας με χρήση cpu +HT ->11 λεπτα,

περάτωση εργασίας με χρήση gpu (αν και είδα οτι χρησιμοποιούσε σταδιακά και cpu) -> 4 λεπτά.

Όμως με το avivo αρχίσαν τα παρατράγουδα μιας και δεν υποστιρίζεται στην σειρά 5800

runtimeerror.th.jpg

Πραγματικά θέλω και εγώ να βρώ ενα προγραμμά οπου θα χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών και θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Θα συνεχίσω το ψάξιμο και τις δοκιμές και αν βρώ κάτι θα ενημερώσω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.