Jump to content



HELP->GamingMouse


BloodMage

Recommended Posts

ειμαι σε μεγαλο δειλημμα!!!!!!!!

Microsoft sidewinder X8 ή Logitech G9X????

ειδα μερικα βιντεακια και reviews και εμεινα αφονος παρολο που δεν τα συμπαθουσα ποτε τα ποντικια-πλικτρολογια της microsoft......ειδικα αυτο το συστημα με το καλωδιο που κουμπωνει μαγνιτικα πανω και φορτιζει σε χρονο dt χωρις να διακοψεις αυτο που κανεις για να το βαλεις στη βαση φορτησης απλα τα σπαει!!!με το Blue Track δεν ξερω τι παιζει...αν ειναι καλυτερο απο το laser.4000dpi νομιζω με καλυπτουν (αν και το logi εχει 5700). εμφανισιακα το G9X μαρεσει πιο πολυ +αυτο με τα καπακια που αλλαζεις και βαζεις μεχρι και custom δικα σου...δεν ξερω ομος ποιο θα με βολευει πιο πολυ απο τα δυο στο χερι μου.

υπαρχουν και αλλες επιλογες απο την Razer το Orochi αλλα αυτο νομιζω ειναι μικρο για λαπτοπ

υπαρχει και το Mamba αλλα ειναι ακρυβο και δεν ξερω αν οντος τα αξιζει τα λεφτα του

για πειτε και εσεις ρε παιδια τις γνωμες-προτασεις-εμπειριες σας να καταλιξω καπου γιατι τωρα ειμαι με ενα logi mx air και δεν την παλευω στα games!!

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο που εχεις να κάνεις ειναι να πας σε ενα μαγαζι να τα δεις απο κοντα.

Εχω και το mamba και το X8. Το πρωτο ειναι πολύ ακριβο για αυτα που δινει. Ασε που η μπαταρια(τουλαχιστον σε μενα) δεν διαρκει πανω απο μια μερα.

Απο την άλλη το X8 αν και ειναι αρκετα καλό, δεν ξερω αν θα ταιριαξει στο χερι σου...Παντως απο διαρκεια μπαταριας τα σπαει...

(Στο BFBC2 το Χ8 με βολεύει απείρως καλυτερα απο το mamba...αλλά και παλι αυτο ειναι υποκειμενικο)

Αυτα τα λιγα απο εμενα...αν και δεν ειμαι "ειδικος" στα ποντικια... :)

Link to comment
Share on other sites

δεν πιραζει και μια απλη γνωμη μετραει

οποτε τρωει Χ το mamba

το Χ8 κατα τα αλλα ειναι καλο ετσι?δλδ αν με βολευει στο χερι gg....νομιζω το μονο που εχει να ζηλεψει απο το G9X ειναι η ρυθμιση του βαρους και αυτο με τα profiles που αποθηκευει (νομιζω αυτο δεν θα το χρησμιποιησω οποτε qq)

τωρα μου μενει να βρω οπος ειπες ενα μαγαζι που να εχει και το G9X & το X8 να δω ποιο τεριαζει στο χερι μου

Link to comment
Share on other sites

Καταρα στο Mamba... το μονο ποντικι που με βολεψε τοσο πολυ στο χερι και η μπαταρια να κραταει με το ζορι μια μερα...

Δεν μπορουσαν να βγαλουν μια μεγαλυτερη μπαταρια... ας προσθετε 3-4 γραμμαρια ακομα στο βαρος...

Γκιοζηδες..

Link to comment
Share on other sites

εγώ που έχω το g9 με βολεύει πάρα πολύ στο χέρι.και το x8 είναι ωραίο στο χέρι αλλά δεν μου αρέσει η αίσθηση που έχει όταν το κουνάς.Και τα δύο δοκιμασμένα πάνω στο ίδιο gaming mousepad

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι laser σιγουρα αλλά ούτε οπτικό θα το έλεγα

Ενα οπτικό θα σου δώσει περί τα 500-800dpi. Αυτοί με το συνδυασμό IR led και εναν 3.5G IR sensor (τωρα κατά πόσο αυτό μοιάζει με την κάμερα που χρησιμοποιούν τα οπτικά δε ξέρω) σου υπόσχονται 3500dpi στο καινούργιο μοντέλο και 1800 στο παλιό.

Προσωπικά το αγόρασα διότι είχα πρόβλημα με την επιφάνεια του γραφείου μου. Τόσο τα οπτικά όσο και τα laser που δοκίμασα επηρεάζονταν πολύ από το γεγονός ότι το γραφείο μου είναι δρύινο και έχει ξεβάψει η επίστρωση. Το συγκεκριμένο με το IR δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το μόνο ελάττωμα που του βρίσκω είναι που τωρα το καλοκαίρι η IR δεσμη ζεσταίνει την επιφάνεια που πέφτει.

Link to comment
Share on other sites

τελικα πιρα το Χ8

πολυ καλο και σωστη επιλογη!μπορω να πω πως ειμαι ικανοποιημενος!

απλα δεν εχω βρει ακομα πως κραταει τις ρυθμισεις.....γιατι μετα το ρεσταρτ τις χανει ολες τισ αλλαγες που εχω κανει στο pointer options

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.