Jump to content



SABIAN AA 20' ROCK RIDE+TAMA SNARE+DRUMSET-ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-


N3M3SYS

Recommended Posts

Για τους ντράμερς του lab, πωλείται το Rock Ride του τίτλου, σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς βαθουλώματα και σπασίματα, και με τον κρυστάλλινο ήχο της SABIAN για δυναμικό ροκ παίξιμο! Δινεται σε πολύ καλή τιμή, μιας και δεν ασχολούμαι πλέον, οπότε ευκαιρία για κάποιον που θέλει ένα από τα καλυτερα Rides σε προσιτή τιμή!

Καινούριο έχει από 303Ε έως 336Ε.

Ενδεικτικά τιμές από γνωστά καταστήματα:

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=6456&Category=1081

http://www.musica.gr/pegasus/products01/show00.php?code=15675&pcode=SHOW_PROD15675&ref=pathfinder

Tιμή 179Ε, όχι πλέον συζητήσιμη και τελική μιας και έγιναν πολύ καλύτερες τιμές σε όλα, δεκτός κάθε έλεγχος.

Δώρο δίνεται η βάση για το ride της Pearl αξίας 80Ε, είναι η παρακάτω

Pearl Double Braced Straight Cymbal Stand.

Θα προτιμηθούν άτομα από Θεσσαλονίκη, εκτός και αν κάποιος το θέλει πολύ οπότε συνεννοούμαστε για τα μεταφορικά τα οποία έιναι ελάχιστα όπως θα παρατηρήσετε παρακάτω και επιβαρύνουν τον αγοραστή.

post-3125-1416074573,4792_thumb.jpg

post-3125-1416074573,756_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Επειδη έγραψες, φίλε φαντομ, να το στείλουμε, εννοείς μόνο το πιατίνι ή και το σταντ μαζί? Μπορώ να σου στείλω το πιατίνι μόνο του στην ίδια τιμή μιας και το σταντ είναι δώρο. Μαζι με το σταντ καταλαβαίνεις ότι το κόστος μεταφορικών ανεβαίνει γιατι είναι βαρύ. 'Οπως και να 'χει ενημερώνομαι και για τις δύο περιπτώσεις, για βάρος-τιμές από τα ΕΛΤΑ αύριο και σου λέω συγκεκριμένα τι και πώς. Σε κάθε περίπτωση αποστολής εκτός Θεσσαλονίκης πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τσέκαρε και το http://www.elta.gr/personal.asp

εκεί που λέει Τιμοκατάλογος--->Δέματα--->Εσωτερικού για να πάρεις μια ιδέα για τις χρεώσεις, που απ' ότι είδα είναι πολύ προσιτές.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν τα μεταφορικά για το πιατίνι μόνο είναι στα 5,10Ε και για το σταντ 5,70Ε. Διαμορφώνω την τιμή των μεταφορικών στα 6Ε αντίστοιχα και για το όποιο βάρος της συσκευασίας. Οπότε αν θέλεις μόνο το πιατίνι το τελικό ποσό της κατάθεσης είναι στα 202Ε, ενώ και με το σταντ, δύο διαφορετικά δέματα, πάμε στα 205Ε από μισά όπως ανέφερα. Απάντησε μου σε παρακαλώ για να ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Σε πρωτη φαση με ενδιαφερει....

απλα δε μπορω αμεσα, οποτε δεν θελω να σε δεσμευσω. Θα σου πω μολις μπορεσω (οικονομικα) και αν το εχεις ακομα ως τοτε, το κανονιζουμε

Link to comment
Share on other sites

Προστίθεται προς πώληση και ένα snare της TAMA, το θρυλικό Swingstar made in Japan. Συλλεκτικό κομμάτι πλέον γι΄αυτους που ξέρουν τι θα πει ΤΑΜΑ και μάλιστα Swingstar, με σειριακό αριθμό 82-24092. Δίνεται στα 79Ε, τελική δεν πάει πιο κάτω, λυπάμαι.

Είναι σαν της φωτογραφίας.

9997d09a69327501e5264fa7ed50-1-3.jpg

Επίσης πωλείται και ένα drumset το κλασικο 5αρι πολύ καλή κατάσταση με ένα γερανό για πιατίνι, απλά HiHats με κανονικό σταντ της Pearl και βάση για snare (το snare είναι το ΤΑΜΑ που προανέφερα). To εύρος χρήσης του είναι από εξάσκηση έως και ημιεπαγγελματική χρήση. Μεμβράνες RΕΜΟ.

Tιμή 99Ε (μόνο για το set)

Για αγορά και των δύο τιμή 160E! Επίσης τελική τιμή.

Επειδή για μένα έχει σημασία, αναφέρω ότι το συγκεκριμένο σετ ήταν του Άγγελου Βαλαβάνη, drummer του συγκροτήματος ΜΑΣΚΕΣ και έπειτα των Μπλε και της Θεοδοσίας Τσάτσου. Ήταν από τα πρώτα του σετ, αλλα πρώτο και για 'μένα, μιας και σε αυτό έμαθα να παιζω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.