Jump to content



Dabizas


Vadergr

Recommended Posts

The Accused

Εκτός από το άγχος της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, εννιά παίκτες της Λέστερ θα έχουν και ένα επιπλέον βάρος για τις επόμενες μέρες που ακολουθούν. Το χειρότερο είναι πως τα κακά παιδιά του βρετανικού ποδοσφαίρου έμπλεξαν στις αλητείες τους και τον Νίκο Νταμπίζα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ελληνας παίκτης δεν φέρει ευθύνη για τις πράξεις του.

Οι "αλεπούδες" δεν έχουν παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο και ταξίδεψαν στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας για να κάνουν μια μίνι προετοιμασία. Από ότι φαίνεται, εννιά παίκτες της ομάδας ήταν πιο άτακτοι από ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να κληθούν απο το αρμόδιο δικαστικό όργανο της περιοχής, έπειτα απο καταγγελίες τριών γυναικών για σεξουαλική επίθεση.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μούρθια επιβεβαίωσε ότι εννιά παίκτες της Λέστερ έχουν συλληφθεί για σεξουαλική παρενόχληση τριών Γερμανίδων και η υπόθεσή τους εξετάζεται. Οπως υποστηρίζουν οι τρεις τουρίστριες οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας διέρρηξαν το δωμάτιο στο οποίο έμεναν και τους επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Μarca τα αρχικά των παικτών που συνελλήφθησαν και οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

S.F (διάρρηξη και μη παροχή βοήθειας)

B.P.L.N (διάρρηξη και σεξουαλική επίθεση)

Ν.Ν (διάρρηξη και μη παροχή βοήθειας)

P.D (διάρρηξη και σεξουαλική επίθεση)

K.R.G (διάρρηξη και επίθεση)

M.S.E (διάρρηξη και μη παροχή βοήθειας)

J.B.S (διάρρηξη και σεξουαλική επίθεση)

F.M.S (διάρρηξη και σεξουαλική επίθεση)

D.C (διάρρηξη και μη παροχή βοήθειας).

Συγκρίνοντας τα αρχικά που δόθηκαν από την ισπανική αστυνομία με το ρόστερ της Λέστερ, καταλήξαμε στην παρακάτω αντιστοιχία:

S.F (Stefen Freund)

P.D (Paul Dickov)

K.R.G (Keith Gillespie)

M.S.E (Matt Elliot)

J.B.S (James Scowcroft)

F.M.S (Franc Sinclair)

D.C (Danny Coine )

Στο B.P.L.N δεν βρήκαμε κανένα όνομα που να αντιστοιχεί με αυτά τα αρχικά, ενώ στο Ν.Ν το μοναδικό μικρό όνομα στην ομάδα της Λέστερ που αρχίζει από Ν είναι αυτό του Νίκου Νταμπίζα ενώ δεν υπάρχει και κανένας άλλος παίκτης στην ομάδα που το επίθετό του να αρχίζει από Ν. Αλλωστε οι εικόνες που κατέγραψε η ισπανική τηλεόραση και έκαναν το γύρο της Ευρώπης μέσω του δικύου της EBU είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το ότι ο Νταμπίζας είναι μεταξύ των εννέα συλληφθέντων.

Οι υπόλοιποι παίκτες επέστρεψαν κανονικά στην Αγγλία, ενώ ο Γενικός διεθυντής των "αλεπούδων" ταξίδεψε στην Ισπανία για να βρίσκεται δίπλα στους παίκτες μέχρι να ξεκαθαρίσει μια και καλή η υπόθεση.

Μετά τα τελευταία γεγονότα ο σύλλογος προέβη σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα συνεργαστεί με τις ισπανικές αρχές για να διαλευκανθεί το θέμα.

Η Λέστερ πάντως έχει και ένα ακόμη κακό προηγούμενο στην Ισπανία, το 2000 όταν ο Στάν Κόλιμορ είχε συλληφθεί και πάλι στην Λα Μάνγκα, επειδή είχε προκαλέσει επεισόδιο σε μπαρ της περιοχής.

--------------------------------------------------------------------------------

Βγηκε εξω και χαλασε...

Η πλακα ειναι οτι μπηκε στο δωματιο και απλα κοιταζε!

Αν ειναι να κανεις κατι, καντο καλα ή μην το κανεις καθολου :devil:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.