Jump to content



Περι Αγγελιων


Suedehead

Recommended Posts

Όπως εχει αναφερθει μεσω sticky threads, στις αγγελιες ειτε προκειται για πωληση ειτε για ζητηση ΔΕΝ απανταμε και οποιαδηποτε απορια θα πρεπει να εκφραζεται μεσω Π.Μ. Ο δημιουργος οφειλει μετα την ολοκληρωση της αγγελιας να απανταει στο θεμα με κειμενο " Πωληθηκε¨ " Ολοκληρωθηκε" ή κατι αναλογο. Οποιαδηποτε απαντηση στο thread της εκαστοτε αγγελιας θα εχει ως αποτελεσμα να κλειδωνει το θεμα αυτοματα απο το συστημα. Δεν υπαρχει λογος να διαγραφεται τις αγγελιες μετα την ολοκληρωση τους ουτε να γινονται reported μεσω email για να κλειδωθουν.

Link to comment
Share on other sites

Ολα καλα ,ολα ωραια εως εδω...

αλλα θα μπορουσες να μου πεις τι κανω λαθος και δεν μπορω να διαγραψω καποια καταχωρηση μου στις αγγελιες ??

εκτος εαν και δεν επιτρεπεται κατι τετοιο και απλα δεν το θυμαμαι.....

Link to comment
Share on other sites

δεν κανεις καποιο λαθος, απλα στις κατηγοριες Αγγελιες-Πωλησεις δεν προσφερεται η δυνατοτητα διαγραφης ενος thread οπως συμβαινει στο υπολοιπο forum. Στην περιπτωση που καποια αγγελια για τον Α-Β λογο δεν υφισταται π.χ. ακυρωθηκε καλο θα ειναι να απαντησει ο thread starter ως ¨Ακυρο¨ ή κατι αναλογο. Αν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που επιβαλλει την διαγραφη καποιας αγγελιας αρκει να επικοινωνησει (email / πμ) με τους Admins του TheLab.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.