pastelidis.n.s. Οκτώβριος 11, 2010 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Γιατι αυτο ειναι το bot...Μην κοροιδευομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 11, 2010 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 δε κοροιδευομαστετο bot ειναι εκει που ειναι και το αξιοποιει ο καθενας οπως το θελειοπως ειναι και το facebook , αλλοι εθιζονται , αλλοι για πλακα και αλλοι για επαγγελματικους στοχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 11, 2010 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Δηλαδη πως αλλιως μπροει να αξιοποιηθει το bot περα απο ενα site καταχωρησης score και προβολης καταταξεων ανα τον κοσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 11, 2010 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 μη τα βλεπεις ολα ασπρα μαυρα ρε Χρηστο.δες τα και απο μια αλλη πλευρα και θα βρεις κιαλλους τροπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Οκτώβριος 11, 2010 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Γιατι μ'αρεσει να κλοκαρω για μενα, οχι για τους πόντους. Αμα μπλεξεις με τους ποντους...αρχιζει η κατρακύλα.Με άλλα λογια o benchzowner είναι ο billpeppas (πρώην μέλος της ΗΟΤ) και αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε φάει παλιότερα Ban (ή κάτι παρόμοιο) από το thelab.Κρίμα γιατί σε κάθε forum που έγραφε βοηθούσε κόσμο με σωστές απαντήσεις σε απορίες κτλπ. Προσωπικά για το συγκεκριμένο θέμα θεωρώ ότι έπραξε πολύ ανώριμα (imho). Και το κύρος της ομάδας πληγώθηκε χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος και του ίδιου του γύρισε μπούμερανγκ (αν δεν κάνω λάθος μηδενίστηκε). Βέβαια είχε κάθε δικαίωμα και το σέβομαι, όμως θεωρώ ότι όταν καθίσει και δει τα πράγματα πιο ήρεμα θα καταλάβει το λάθος του... Αν μη τι άλλο, τέτοια περιστατικά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται στο bot, αλλά όχι και να συγκρίνουμε και την HOT με την PURE όσο αφορά το κομμάτι αυτό. ΥΓ Δεν το παίζω κουτσομπόλης, αλλά πιθανότατα οι περισσότεροι που θα διαβάζουν τώρα, δεν θα ξέρουν για το τι πράγμα μιλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 12, 2010 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 ας του απαντησει καποιος παιδια γιατι εγω πρεπει να φυγω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 12, 2010 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 σιγα μη το θυμαται-ξερει κανεις απο τους καινουριους Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 12, 2010 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 ας του απαντησει καποιος παιδια γιατι εγω πρεπει να φυγω τωρα. γιατί εγώ δεν προλαβαίνω έλεγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.