Jump to content



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ CHIOS OVERCLOCKERS.GR ΣΤΟ HWBOT


Recommended Posts

Προσκληση σε νεα μελη στην ομαδα CHIOS OVERCLOCKERS .GR στο hwbot .Σκοποσ μασ ειναι να μεγαλοσουμε την ομαδα μας με μελη απο ολη την Ελλαδα ,εμπειρους και μη.Για να ανεβη η ομαδα ακομα ψηλοτερα. (www.hwbot.org)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Tov λόγο που θέλετε να είστε σε μια άλλη ομάδα από την Hellas Overclocking Team μπορούμε να τον μάθουμε;

Εκ πρώτης όψεως δεν το βρίσκω τρομερό, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην ενισχυθεί η υπάρχουσα πασίγνωστη (εντός και εκτός Ελλάδος) και επιτυχημένη ομάδα

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι η ΗΟΤ ειναι μετρια. ειναι απο τις καλυτερες. Εξαλου η προσκληση γινεται γι¨αυτους που τους αρεσει η προκληση να ανεβουν και να ανεβασουν!!!! η διαδρομη μετραει!!!! οχι απολυτα ο προορισμος!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Και τι με αυτό που έδειξες ;

Άμα δεν νοιάζεσαι για τους πόντους τότε μην είσαι καν στο bot ( και μην ακούσω την δικαιoλογία ότι το κάνεις για να συγκρίνεις τα scores σου με άλλων, γιατί πολύ απλά αυτό το κάνεις και εκτός bot ) .

Link to comment
Share on other sites

Εδώ και χρόνια γίνεται μια προσπάθεια όλη η Ελλάδα να γίνει μια ομάδα....εσείς γιατί δεν γουστάρετε να μπείτε στην ΗΟΤ ;

ποσα χρονια χρειαζονται να μπουν 10-15 εξωτερικα ατομα στην HOT?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.