Jump to content



LG 1910-F από Multirama....


smurf1gr

Recommended Posts

Την έχω πουλήσει 2 φορές.

Κατά την χρήση της ( όσο έκανα , κανα 50ωρο ) , ήταν ξεκούραστη ( δεν κούραζε τα μάτια ) , και μου φάνηκε αρκετά αναλυτική.

Καλή οθόνη.

Σε τι τιμή την βρήκες στα Multirama για να σου πω αν συμφέρει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 16:18]

Σωστή η παρατήρηση σου Grace.

Ισχύουν αυτά που ήδη ανέφερα.

Θα δω τιμή και θα σου πω.

Να κάνω την δικηγορίνα του διαβόλου, αλλά δεν είναι κάπως πολύ περίεργο να δίνεις γνώμη για ένα μοντέλο που ξέρεις τα χαρακτηριστικά του και έχεις πουλήσει 2 φορές χωρίς να υπάρχει και μετά να ισχύουν αυτά που προανέφερες αφού μπορούσαν να αφορούν ένα οποιοδήποτε monitor της LG και όχι μόνο; Καί......

........επίσης ούτε 1920S υπάρχει. 1910S ή 1920P. Μάλλον και 1910P και 1910B για να κάνουμε την σειρά πλήρη.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από smurf1gr [Σήμερα, στις 18:28]

Και πάλι έχεις δίκιο. Από κεκτημένη ταχύτητα, το 1910 το έκανα 1920 :Ρ

Για αυτή την τιμή, και εφόσον είναι η τελική τιμή και όχι προ φόρων, καλή είναι. Έχει καλή απεικόνιση για TFT οθόνη και δείχνει καλά όλα τα χρώματα ( αν βέβαια την ρυθμίσεις σωστά ). Τα ελλατώματά της αρχίζουν αν είσαι φανατικός gamer ή βλέπεις πολλές ταινίες με γρήγορη κίνηση. Ο λόγος είναι ο χρόνος αντίδρασης ( responce time ) και το συγκεκριμένο panel είναι αρκετά παλιό, για την πραγματικότητα από τα πρώτα 19" που βγήκαν. Ο θεωρητικός είναι 25ms αλλά ο πραγματικός περνάει τα 30ms. Θα σου θολώνει η εικόνα σε πολλαπλές απότομες κινήσεις. Επίσης κάτι που έχουν και τα μικρότερα μοντέλα των πρώτων σειρών αλλά δεν φαίνεται τόσο πολύ επειδή η αποστάσεις είναι μικρές και εσένα μπορεί να σε ενοχλήσει, είναι το ότι λόγω του σχεδιασμού που έχει για backlight, το κάτω μέρος της οθόνης θα σου φαίνεται πιο φωτεινό και το πάνω πιο σκούρο.

ΥΓ, στις 19" είναι απο τις καλύτερες και πάλι, δεν έχει βγει κάποιο αξιοσημείωτο 19" panel.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η απάντησή σου, με κάλυψε πλήρως :) Η βασικότερη χρήση που τη θέλω είναι για αναπαραγωγή ταινιών, και δευτερευόντως για παιχνίδια και λοιπές εφαρμογές. Μένω στη 19'' CRT που έχω λοιπόν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.