Jump to content



help για ευρεση hdd case...


chrisbmw150

Recommended Posts

εγω θα σου προτεινα φιλε μου να παρεις την παθητικη ψυκτρα της Zalman και να την εφαρμοσεις μεσα σε οποιοδηποτε συρταρακι νομιζεις οτι σου κανει σε διαστασεις.ετσι θα εχεις και απορροφηση κραδασμων απο την Zalman και ψυξη αλλα και τη λυση case απο το συρταρακι.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ τίθεται ένα ΜΕΓΑΛΟ ζήτημα.

Απορρόφηση κραδασμών , και ψύξη του drive.

Απορρόφηση κραδασμών μπορείς να κάνεις με διάφορα "τερτίπια" :

1) Να βάλεις ένα "στρώμα" από 2 χαρτοπετσέτες ( τις soft [ όχι την μάρκα , μαλακές εννοώ ] ) , σε κάθε πλευρά του δίσκου [ θα δημιουργηθεί ένα ζήτημα για την ψύξη πλέον ]

2) Να βάλεις οποιοδήποτε υλικό [ όχι νερό! ] για να "φουλάρεις" το HDD Case

3) Κάποιο υλικό ( σαν μαλακή χαρτοπετσέτα ) κάτω από τον δίσκο ( μεταξύ τοιχώματος του HDD Case και κάτω πλευράς του δίσκου ) , και ΛΕΠΤΟ στρώμα του ίδιου υλικού στις πλευρές που βιδώνεις τον δίσκο ( και στις βίδες [ δηλ. οι βίδες να διαπερνάνε τρυπώντας αυτό το υλικό ] )

Οπότε ένας συνδυασμός Zalman ή κάποιου άλλου HDD Cooler , με κάποια από τις 3 προτάσεις για την απορρόφηση κραδασμών είναι μια λύση στο ερώτημά σου.

Περίμενε και καμία άλλη ιδέα από τα υπόλοιπα μέλη.

Link to comment
Share on other sites

thnx guys .... εχω κανει καποια μικροπατεντα... ι οποια προς το παρον δουλευει καλα....

unstopable... το τελευταιο λινκ με τα ξυλα μαμαει :D :D :D

αν εχει δει κανεις παντος καμια ετοιμη λυση ... πχ: κανα κουτι που να κυκλοφορει στο εμποριο και οχι πατεντα ας με ενημερωσει !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.