Jump to content

GA-K8NNXP SUPER PROBLIMA PROSOXI!!!!!

Recommended Posts

EIME KATOXOS ENOS AMD64 3200+TON EXO STISI PANO STIN MITRIKI TIS GIGABYTE GA-K8NNXP ME N-FORCE 3 150 SE SYNDIASMO ME THN KARTA GRAFIKON 5950ULTRA TIS GIGABYTE..

TOPOTHETISA STO SYSTIMA 2*512 DDR 400MHZ TIS TWIN MOS.TO APOTELESMA MPLE OTHONES K RESTART.

ALLAZONTAS TIN MNIMI SE 256MB 266MHZ (KINGSTONE CL3), KAI 512MB 400MHZ (KINGSTONE CL3) ANALOGA TO SISTIMA PETOUSE.....

TO N-FORCE 3 DEN PEZI KALA ME 1GB MNHMH PEDIA AYTO INE GEGONOS.:jump: :jump: :jump: :jump:

PERITO NA PO OTI MEXRI NA BRO TI FTEI ALLAKSA 2MITRIKES 1 KARTA GRAFIKON K 1 TROFODOTIKO (EYTIXOS ENTOS EGIISIS)

PROSOXI LIPON:jump: :jump: :jump:

Aσε, δεν εισαι ο μονος!Το nforce3 γενικα εχει προβλημα με 2χ512 και σε μερικους :( kai me 2x256 .To μονο σιγουρο ειναι οτι πιζουν καλα με ενα stick μνημης.Δεν καταλαβα ομως.Με 2χ512 kingston σου επαιξε καλα?

Καλώς ήλθες, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να διορθώσεις την καταχώρησή σου, γράφοντας Ελληνικά . Είναι από τους βασικότερους κανόνες του φόρουμ.

Το πρόβλημα το έχουμε και με την shuttle nf3, δυστυχώς... μόνο 512 συνολική μνήμη φαίνεται να παίζει σωστά.

• 6 months later...
  • 3 weeks later...

Στα όσα έχω μέχρι σήμερα βάλει 2Χ512 & 2Χ256 δεν είχα κανένα πρόβλημα, βέβαια όλα ήταν nForce 3 250GB, πάντως δεν υπάρχει κανένα προβλημα και είναι και όλα σηκωμένα:D (κατά την έννοια του εχω στήσει-στύση) ;)

Παιδια και εγω εχω προβλημα και μαλλον απο οτι ακουσα οφειλεται στον αθλον64 με τις 2*512 μνημες. Εκει που ανοιγω το pc μου λεει οτι η μνημη δεν μπορει να ειναι writen και πως το svchost.exe θα κλεισει και παλι τα ιδια μετα αφου κανει επανεκινηση μονο του.

Καμια ιδεα?

Κάνε αυτό που σου λέει ο endu αλλά να έχεις και υπόψιν σου οτι το μήνυμα αυτό δεν αφορά τις μνήμες στις περισσότερες περιπτώσεις οπότε ενα πρώτο βήμα είναι να μας δώσεις το μήνυμα ακριβώς μήπως καταλάβουμε κάτι.

Το κατεβασα αλλα δεν ξερω να το τρεξω.. :<

Να σημειωσω πως δεν εχω δισκετα.Μηπως να ξαναβαλω τα windows? Δεν εχω αλλαξει ποτε bios και φοβαμαι μην κανω καμια μαμακια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.