Jump to content



Πρόταση για CRT 17''


papatsonis

Recommended Posts

Θέλει ένας φίλος , μια CRT17 , όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη , και με 100ΗΖ στα 1024,

μέχρι στιγμής , 3 υποψήφιες είναι οι : Samsung 757dfx ,LG 700P , Philips 107P4

-ποιοι έχουν δουλέψει σε κάποια από αυτές , να πούν καμιά γνώμη?

-υπάρχει καμιά άλλη πρόταση ?

-κανένα γνωστό και αξιόπιστο site με review για οθόνες υπάρχει?

Link to comment
Share on other sites

"ακριβή" μεν αλλά φτηνότερη από τις άλλες 2, βασικά κοίταζα και την 755 που έχει και αυτή 100ΗΖ , αλλά στο site της samsung δεν την είδα (είχε την 753) , οπότε ήδη η υποστήριξη θα είναι χειρότερη σε περίπτωση μaλακιας , από τις 753/757

Link to comment
Share on other sites

Σου πουλαω τη δικη μου............EIZO FLEXSCAN F520 με ακομα 1 χρονο εγγυηση.Ειναι 17αρα τελεια σε χρωματα και αναλυσεις(στα 1024 πιανει 100Hz).

Ρωτα οποιον θελεις για το συγκεκριμενο μοντελο.Θα σου πω μονο οτι οταν βγηκε ηταν απο τις καλυτερες για γραφιστες κλπ κλπ...

.Η συγκεκριμενη ειναι απο τις πιο ξεκουραστες(εχω ακουσει καλυτερα λογια απο τις αντιστοιχες τρινιτρον της SONY)Θελω να την πουλησω καθως δεν μνπορω αλλο το θηριακι που λεγεται EIZO.Ασε που εβαλα και το ΜΑΥΡΟ ολοκαινουριο tower επανω στο γραφειο λογω σκονης και πιστεψε με δεν παει με την καμια με την ΑΣΠΡΙΛΑ της οθονης μου.:p:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν εγώ απλά θα σου πω για την LG.

Απέφυγε πρώτα από όλα κομμάτι παραγωγής Μαρτίου 2003. Δεν είμαι ο μόνος που έχει παρατηρήσει προβλήματα στην γεωμετρία σε βαθμό που εδώ και 2 μήνες έχω ζητήσει αλλαγή. Συγκεκριμένα αν έχω ένα τετράγωνο παράθυρο στο κέντρο της οθόνης και το σύρω προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά αυτό φαίνεται να ξεχειλώνει. Έτσι π.χ. το παραθυράκι της εφαρμογής της κάρτας TV από 7,5cm στο κέντρο της οθόνης φτάνει στα 8,5cm!!! στις άκρες (1024Χ768).

Επίσης.

Πολύ moiré από τα 1024Χ768 > 1360Χ768.

Θόρυβος παρόμοιος με αυτόν που κάνει ένα VCR που έχω την ώρα που γράφει την κασέτα σε κάποιες αναλύσεις! Κυρίως στις χαμηλές αναλύσεις + χαμηλούς ρυθμούς ανανέωσης π.χ. αυτές του BIOS αλλά και σε λίγες ''μεγάλες''.

Αλλά το σημαντικότερα η Alman με έχει και περιμένω 2 μήνες!!! Αυτό θα πει on site εγγύηση. Μάλλον περιμένουν τον Κορεάτη που έρχεται από την Κορέα με τα πόδια με την νέα μου οθόνη!

Τα θετικά? Πολύ ξεκούραστη παρόλα αυτά. Πολύ καλά χρώματα και πολύ καλοί ρυθμοί ανανέωσης.

Αν όλα τα παραπάνω άσχημα απλά αντικατοπρίζουν την ατυχία μου τότε μάλλον θα ήταν μια καλή επιλογή. Α! είναι και απόλυτα, χωρίς πλάκα, επίπεδη.

Link to comment
Share on other sites

ok,ευχαριστώ , κλίνω λίγο προς τη samsung , με επιφυλάξεις βέβαια μιας και εχω δει μια στο παρελθόν όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις ,( λόγω μάλλον συγκεκριμένου κομματιού) .είδωμεν

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δούλεψα για μια μέρα την Samsung 757dfx στο μηχάνημα ενός φίλου και δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση...ίσα-ίσα νομίζω πως ακόμα κι η LG 775FT που έχω εγώ προσφέρει καλύτερη απεικόνιση....ίσως όμως να φταίει και η κάρτα γραφικών του, μια 5200. Αλλά και πάλι, μέχρι πρόσφατα είχα μια Μχ440 και είχα καλύτερη ευκρίνεια.

Το καλό που παρατήρησα είναι ότι δεν έχει διαφορά στην ευκρίνεια, έστω και ελάχιστη, το κέντρο της οθόνης από τα άκρα...γενικά πολύ ομοιόμορφη απεικόνιση...καθώς και πολλά ρυθμιστικά.

Το συγκεκριμένο μοντέλο Lg δεν το έχω δεί από κοντά, αλλά μπορώ να σου πω ότι η απόλυτα επίπεδη εικόνα της LG δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων οθονών. Και στην Samsung το κύρτωμα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.