Jump to content



συνδεσμολογια ενεργου sub


fallkniven

Recommended Posts

μου εχει μεινει αυτο το sub philips ,εχει μια εξοδο που γραφει subwoofer in και μια της τροφοδοσιας.μπορω να το συνδεσω με εναν ενισχυτη που εχω καπου στις εξοδους για τα ηχεια =κοκκινο-μαυρο,ετσι ωστε να εχω extra bass και πως?ευχαριστω

post-14167-1416074658,8488_thumb.jpg

post-14167-1416074658,8893_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το σαμπ αυτό (πιθανότατα ενεργό!) παρατηρούμε ότι διαθέτει υποδοχή τροφοδοσίας ρεύματος και είσοδο ήχου με τη μορφή mini-jack. Αυτό σημαίνει ότι μαλλον δεν μπορείς να το συνδέσεις σε κάποιον εξωτερικό ενισχυτή, εκτός και αν το λύσεις, καταργήσεις τον ενσωματωμένο ενισχυτή που διαθέτει (εσωτερικά) και το κουμπώσεις σαν παθητικό σαμπ πλέον σε κάποιον άλλο τελικό ενισχυτή . . .

Δε βλέπω το λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο, εκτός αν έχει χαλάσει είτε ο ενσωματωμένος του σαμπ, έιτε δε διαθέτεις κατάλληλη έξοδο ήχου για να το "οδηγήσεις" σωστά.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά! Όταν ορίσεις το configuration της on-board ή της οποιασδήποτε κάρτας ήχου ως "πολυκάναλο", το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εντοπίσεις την κατάλληλη έξοδο ήχου της κάρτας και να οδηγήσεις το μουσικό σήμα με το mini-jack στην είσοδο τους σαμπ. Χωρίς να είμαι σίγουρος και 100%, το σαμπ θα αναπαράγει ήχο ακόμη και σε stereo-mode, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα παίζει ως wide-band, δλδ όλες τις συχνότητες (όπως αυτές έρχονται χωρίς φιλτράρισμα από το τσιπ ήχου) και όχι μόνο τις χαμηλές όπως μπορούν και πρέπει να κάνουν όλα τα σαμπ... Θέμα ζημιά ή καταστροφής δε νομίζω να υφίσταται σε τέτοια περίπτωση, πιθανότατα ο ήχος θα είναι κάπως "αφύσικος", καθώς θα επεκτείνεται σε φασματικές περιοχές που δεν αποτελεούν και το forte ενός τέτοιου ηχείου. Δοκίμασέ το και θα δεις τι κάνει!

Link to comment
Share on other sites

ναι μαλλον δεν γινεται τιποτα σαν ενεργο γιατι νομιζω οτι κατι εχει σχεση με το μονιτορ που το συνοδευε .δηλαδη το μονιτορ ειχε νομιζω ενσωματομενο ενισχυτη πανω του και εδινε στο sub

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.