Jump to content



Δεν παμε καθολου καλα (ΤΙΜ)


Vadergr

Recommended Posts

Ειμαι χρηστης της telestet εδω και 6 χρονια με τον ιδιο αριθμο.Οπως γνωριζετε αλλαξε ονομα σε ΤΙΜ προσφατα.Μεχρι προτινος η telestet ειχε ενα φοβερο προτερημα.Καθε χρονο σου εδινε την δυνατοτητα για αναβαθμιση συσκευης αναλογα με τον χρονο μιλιας κανοντας καλυτερες τιμες απο το να εκανε καποιος καινουργια συνδεση.Ωραια λεω,παω και φετος να κανω το ιδιο.Δεν ηξερα τι με περιμενε ομως.Πηρα προσφορες για αναβαθμιση συσκευης μεγαλυτερες κατα 20-50ε τουλαχιστον απο την τιμη που θα επαιρνε καποιος για νεα συνδεση στο ιδιο πακετο και κινητο!Και να πει κανεις οτι δεν τους τα σκαω! 50-60ε τον μηνα πανε εκει.

Η αποθεωση ομως ηρθε σημερα το πρωι.Ημουν στην δουλεια και χτυπαει το κινητο...

Μηνυμα απο την ΤΙΜ το οποιο εγραφε το ακολουθο κειμενο

Η ΤΙΜ γιορταζει και απο 26/3 ως 3/4 σας χαριζει 70 δωρεαν sms που θα πιστωθουν στον επομενο σας λογαριασμο.Στειλτε κενο μηνυμα στο 846.

Παμε καλα?Απο ποτε γιναμε και μαλα*ες και δεν το πηρα χαμπαρι?70 ΔΩΡΕΑΝ τα οποια θα ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ στον επομενο λογαριασμο?Κατι εχουν τα ελληνικα μου η μου φαινεται?

Εγω ενα ξερω μονο.Απο τον επομενο μηνα, για μενα η TELESTET δεν γινεται ΤΙΜ αλλα TETELESTET :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Μια απο τα ιδια κι εδω. το διαβαζα σημερα και δεν το πιστευα. δεν ξερω αν μπορουμε ακομα να αλλαξουμε εταιρεια με το ιδιο νουμερο, αλλα οταν θα γινει θα το κανω απο τους πρωτους

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως επειδη ειμαι Βαζελος τρελος(αρα αντι-κοκκαλης=αντι-VODAFONE) και επειδη εχω γνωστους με τα χειροτερα λογια για Τελεστετ......ειμαι 3χρονια με τον ιδιο αριθμο της Cosmote και ειμαι στο προνομιακο προγραμμα 4ωρες τσαμπα ομιλια το μηνα και με παγιο 22ευρω+ΦΠΑ.Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα στους λογαριασμους μου και στην εκυπηρετηση απο την συγκεκριμενη εταιρια.Επισης πιστευω οτι αν και δεν κανει τις τρελες προσφορες των αλλων 2 μεγαλων προσελκυοντας τον καθε πικραμενο που βλεπει μια χαμηλοτερη χρεωση Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ Η ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ....................................οποτε καλυτερα σταθερα στην Cosmote χωρις πολλα μπλεξιματα και διαδικασιες και

I CAN SLEEP LIKE A BABY..............

Link to comment
Share on other sites

H αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια τωρα ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος.Και λεφτα γλιτωνα απο κατι απκετα που ειχε και διαφορα αλλα.Αλλα φετος εχουν καταφερει να χαλασουν καθε καλο τους προσωπο.Μαλλον παω για vodafone.

Να κανω μια ερωτηση.Vodafone k cosmote σου δινουν την δυνατοτητα αναβαθμισης συσκευης καθε χρονο?Για την vodafone ξερω πως το κανει αυτο υπο μορφη πιστωτικου.

Link to comment
Share on other sites

απο πωλιτη που τον εχω ρωτησει μου ειπε οτι στην cosmote μετραει ο τελευταιος χρονος. σου βγαζουν ενα ποσο αναλογα με το ποσο πληρωνης. κατι ιδιο με αυτο που λες. τωρα ομως δεν μπορω να σε παρω στο λεμο μου. αλλα δεν σε ειδοποιουνε αυτοι. πρεπει να πας εσυ.

αλλα καλο ειναι να το ρωτησεις και εσυ

Link to comment
Share on other sites

Οκ.Ευχαριστω.Οντως με την ΤΙΜ ισχυει αυτο που λεει ο dfragos.Τσαμπα τα μπινελικια.Αυτος ομως που ειχε την επιμελεια της συνταξης του κειμενου θελει τρελλες σφαλιαρες....

Link to comment
Share on other sites

Χρέωση στον λογαριασμό σου = Θα τα πληρώσεις, τα χροστάς.

Πιστωση στο λογαριασμό σου = δεν θα πληρώσεις, σου τα χρωστάνε.

Αν ηταν να πληρώσεις θα ελεγε θα χρεωθούν στον επόμενο λογαριασμό και όχι θα πιστωθουν. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.