Jump to content



5 slots και triple channel?!


psyber

Recommended Posts

στο manual της μητρικής μου (asus sabertooth x58) αναφέρει ότι μπορεί να γίνει triple channel με 4 ντιμακια, γεγονός που μου προξένησε εντύπωση. πριν κάποιες ώρες παρέλαβα ένα κιτ της ocz (3x2 gb ) που αγόρασα από φίλο συμφορουμίτη. πειραματιζόμενος έβαλα και τα 5 ντιμάκια μαζί και είδα ότι είναι σε triple channel. όταν έβαλα μία adata και μία ocz στο ίδιο κανάλι έδειχνε dual channel αλλά όταν έβαζα τις 2 adata στο ένα κανάλι, τις δύο ocz στο δεύτερο και τη μία ocz στο τρίτο, όπως προανέφερα είχα triple. ποστάρω είκόνες από cpu-z.

triple channel με 4 ντιμακια:

capture2f.png

triple channel με 5 ντιμάκια:

capture3xq.png

Uploaded with ImageShack.us

περίεργο ε;

Link to comment
Share on other sites

πολυ λογικο μου φενεται απορω γτ σου κανει εντυπωση

απο τη στιγμη που εχεις 3 ντιμακια θα κανεις triple channel (εννοηται πως θα τα βαλεις στα σωστα σλοτ και οτι θα συνεργαζονται μεταξυ τους οι μνημες). απο κει κ περα αν προσθεσεις αλλο ενα ντιμακι η αλλα δυο θα συνεχισεις να εχεις το triple channel σου + τα ντιμακια που εβαλες.

thats all

Link to comment
Share on other sites

Με την ανθρωπινη λογικη , ναι , λογικο το λες.

Με τη λογικη του υπολογιστη , οχι , δε το λες λογικο.

Δλδ σε πιο παλιες πλατφορμες , γιατι οταν εβαζες μνημες σε 3 ντιμακια , δεν ειχεw το dual channel σου + την αλλη μνημη , και εχανες το dual?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.