Jump to content



Χρώμιο Rulezzzzz


Alucard

Recommended Posts

thelo na ksero ton pio ftino kai eykolo tropo na nikeloso to kouti mou....

apo oti mou exoune pei kanei kapou sta 200 europoula gia tin oli douleia xoria oti den mporoune ta plastika kommatia... ekeinos o moulos me to Orac³ :worship: esteile ta kommatia stin aystralia (eleos).... mou eipane kati paidiaoti ginetia na nikeloso monos mou tis metalikes epifaneies me mia alifi... tha kanei omos? den goustaro na vgo me ena kouti that looks like shit. tespa... oles oi gnomes(oi sovares....) tha lifthoun ipopsin.

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου απο οτι ξερω μπορεις να νικελωσεις μονος με αληφη και βουρτσακι μονο τις ματταλικες επιφανιες αλουμινιου για να μην εχεις αποτελεσμα που δεν βλεπετε.....

δεν ειμαι σιγουρος ομως. ρωτα καλλυτερα εκει μου χρωμιωνουν κομματια απο μηχανες.

Link to comment
Share on other sites

φανταζομαι οτι θελεις να νικελωσεις το καπακι απο το κουτι,δλδ 3 μεταλικα κομματια.δε νομιζω να σου παρουνε πανω απο 100 (ισως να λεω κ πολλα!!!).

Πηγαινε σε ενα φουρνο να ρωτησεις τιμες,καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Το νικέλωμα γίνεται:

1ον εμβαπτίζουμε το άβαφο μεταλλικό αντικειμένου σε μπανιέρα με αραιωμένο οξύ.

2ον Διοχετεύουμε χαμηλή τάση συνεχούς ρεύματος στο νίκελ και το αντικείμενο.

Δια της ηλεκτρολύσεως επικάθεται το νίκελ στο αντικείμενο που θέλουμε. Μετά το γυαλίζουμε με πάνινες βούρτσες και πάστες κεριού.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να το κάνη μόνος του, χωρίς αυτά τα πανάκριβα εργαλεία.

Link to comment
Share on other sites

ΓιαγκΤ υπάρχει μια αλοιφή που αφήνει μια επίστρωση στο μέταλλο και ψευτονικελώνεται. Αυτό που δεν λένε όμως είναι ότι η επίστρωση φεύγει χαλαρά, και ότι για να έχεις ένα ικανοποιητικό(σε καμία περίπτωση καλό)αποτέλεσμα, πρέπει ήδη να έχεις γυαλίσει την επιφάνεια σαν καθρέφτη.

Link to comment
Share on other sites

Γιανγκτ , μην το πάρεις στο λαιμό σου το παιδί με το οξύ, ΜΗΝ βάλεις οξύ , έστω και αραιωμένο,γιατί το κουτάκι το καημένο είναι από μαλακό σίδηρο και θα το πηδhξει.

παλιά στο γυμνάσιο , είχα κάνει άπειρες επιμεταλλώσεις (κυρίως επιχάλκωση) , και αν και μπορείς να πείς ότι θα γίνει (με οξύ), το καλύτερο είναι να φτιάξεις το κατάλληλο ηλεκτρολυτικό διάλυμα (για το χαλκό , π.χ. CuSO4 , η απλή "γαλαζόπετρα" ) , οπότε κανένας χημικός ας βοηθήσει

Link to comment
Share on other sites

Από τι είναι το κουτί???

Δεν ξέρω φίλε μου απο τι είναι τα δικά σας, αλλά αυτό που εγώ μοντάρισα, ένα HEC δηλαδή, είναι από γαλβανισμένο ατσάλι... Χρειαζόταν βολφραίμιο για να το τρυπήσεις.

Link to comment
Share on other sites

τα σπρευ εχτος απο σκατα αποτελέσμα αφηνοu και μαυριλλα στα χερια οταν το πιασεις οτι και να το εχεις περασει...ξεχνα το σπρευ για κουζινες ειναι και για δικοσμιτικα :D μιλαω εκ πειρας γιατι δοκιμασα κατι και με βρυζει η μανα ακομα και τωρα μετα απο 3 μηνες

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.