Jump to content



Βάζο 60 εκατομμυρίων ευρώ!


argi

Recommended Posts

Πόσο θα πληρώνατε για να αποκτήσετε ένα βάζο; Ανάλογα με το γούστο του καθενός η τιμή σίγουρα διαφέρει. Αυτό που σίγουρα κανένας από εμάς δεν θα φανταζόταν, ήταν κάποιος θα πλήρωνε για ένα βάζο 60 εκάτ. ευρώ!

Σε αυτό το αστρονομικό ποσό ολοκληρώθηκε δημοπρασία στο Λονδίνο για ένα κινέζικο βάζο που ανακαλύφθηκε τυχαία από ένα ζευγάρι στη σοφίτα του.

Όπως αποδείχθηκε η ιστορία του είναι τέτοια που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών κινέζων αγοραστών.

Η χρονολογία κατασκευής του υπολογίστηκε στα μέσα του 18ου αιώνα την εποχή του Qianlong, τέταρτου αυτοκράτορα της δυναστείας των Qing στην Κίνα.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρείς πως κάποιος που έδωσε 60 εκ, για 1 βάζο, θα το θεωρεί τρελό ποσό, ή θα πέσει έξω οικονομικά απο την αγορά?

Σιγά το πράγμα, συνέχεια γίνονται τέτοιες "τρελές" δημοπρασίες με πραγματα σε εξωφρενικές τιμές*.

*για τον μέσο άνθρωπο

Link to comment
Share on other sites

Το ξερω οτι γινονται δημοπρασιες και με μεγαλυτερα ποσα και για ακομα πιο αστεια πραγματα απο το βαζο αυτο...αλλα υπαρχει και κοσμος που δεν εχει να αγορασει ενα γαλα για το παιδι του....πιο πολυ για κοντραστ συναισθηματων το εβαλα..Για την φτωχια που ζει ο κοσμος σημερα...Οχι γιατι μου εκανε εντυπωση το ποσο...:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.