Jump to content



Enduracell help!!


unseen

Recommended Posts

Γιαννη την εβαλα την μητρικη γιατι για ακομη μια φορα εκαψα απο μ@λ@κια μου την asus μου. Μπουταρει αλλα οτι ρυθμισεις και να κανω στο bios δεν μου τις κραταει και μαλιστα δεν ανοιγει κιολας μετα. Με bios default ολα οκ. Ξερεις τιποτα εσυ ή κανεις αλλος?

Link to comment
Share on other sites

Αλλαξα και μπαταρια. Το clear cmos ειναι οκ.

Υ.Γ Εχω εναν Duron 800Μhz που χτυπαει ανετα 1050 σε μια gigabyte μητρικη ενω σε αυτην τιποτα. Ααα..και το clockgen δεν με αφηνει να αλλαξω fsb.

Link to comment
Share on other sites

έλα Χρίστο με κοψοχολιασες, νόμιζα ότι έπαθε corruption πάλι. Δίπλα στο NB έχει ένα jumberάκι για επιλογή 100 ή 133/166 bus. Aλλαξε το και δες τι κάνει. Αν δε βελτιωθεί η κατάσταση δοκίμασε να flashάρεις σε καμοία παλιότερη έκδοση. (1004 ήταν καλή, μη πας σε πιο παλιά αν είσαι πάνω σε SATA). Γενικά νομίζω ότι κάπου στο βιβλιαράκι της mobo η ASUS αναφέρει ότι υποστηρίζει επεξεργαστή από 1000 και πάνω. Δε ξέρω αν έχει καμοιά σχέση.

Mα και συ βρε παιδάκι μου Duron 800????? που το θυμήθηκες????? είναι και κλειδωμένος...:...:

Σε μένα πάντως έπαιζε με τον Barton, αν και το οc δεν ήταν χειρότερο από άλλες υλοποιήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.