Jump to content



15pin συνδεση..


deadlock7

Recommended Posts

Παιδια μηπως ξερετε καποια σελιδα ή εστω ενα σχεδιαγραμμα για το πως μπορω να ενωσω τα καλωδια σε μια 15pin υποδοχη που μπαινει στη καρτα γραφικων;Χαλασε προσφατα η παλια μου οθονη κι επειδη δεν μπορει να φτιαχτει ειπα μηπως τα καταφερω εγω.Αν δεν καταλαβατε εννοω σε ποια pins θα πρεπει να κολλησω το καθε καλωδιο.Ευχαριστω για την οποια απαντηση..

Link to comment
Share on other sites

Εννοω οτι χαλασε το καλωδιο(καποιο απο τα εσωτερικα) που μπαινει στην καρτα γραφικων κι ετσι μια εχω εικονα κι αν κουνηθει δεν εχω.Το καλωδιο ειναι 15Pin απ΄'τη μια και η αλλη υποδοχη δυστυχως μπαινει μεσα στην οθονη οποτε και δεν αλλαζεται ευκολα.Το μοντελο ειναι PHILIPS 105S.Δυστυχως ουτε η philips εχει τετοιο καλωδιο πλεον και γι'αυτο ρωταω μηπως καποιος ξερει να βοηθησει.

Η σελιδα φαινεται αρκετα λεπτομερης,δυστυχως ομως τα περιμενα πιο απλα τα πραγματα.Εχω πολλα καλωδια που δεν μπορω να καταλαβω που πρεπει να κολληθουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.