Jump to content



Προβλημα με ups.


amorfis

Recommended Posts

Καλημερα. εχω το παρακατω: :::Product-Vesta::: το μοντελο 1500va/900w. 2 μερες τωρα με τις διακοπες ρευματος και τις βροχες δεν κραταει δευτερολεπτο και σβηνουν αμεσως ολα.. εχω ενα καλωδιο απο την πριζα πανω του και μετα ενα πολυπριζο που κραταει τη μοναδα οθονη μια λαμπα μικρη και τα ηχεια 5.1. πρωτη φορα το κανει αυτο. αχρειστευτηκε η μηπως φταιει καποια ασφαλεια που εχει πισω? τροφοδοτικο εχω 700βατ αλλα η μοναδα 400-450 μαξ πιστευω πως καιει..

Link to comment
Share on other sites

σίγουρα θέλει άνοιγμα για να βγάλεις την-τις μπαταρίες να δεις τον τύπο-χαρακτηριστικά τους και μετά κοιτάς εδώ http://www.batteries.gr/ επίσης και στα Γερμανός καταστήματα μπορούν να σου φέρουν

από το λινκ που έδωσες λέει ότι έχει 2 μπαταρίες 12V/9AH δες και εδώ http://pnpshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2739&category_id=386&option=com_virtuemart&Itemid=2

Link to comment
Share on other sites

μολις ηρθαν οι μπαταριες και μεγεια μας! το εχω μονο του στην πριζα να φορτισει. σωστα? δε αναβοσβηνει κατι ειναι μονο το πρασινο του αναμμενο. θελει καποιες ωρες η να το εβαζα με τη μια πανω?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.